Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Do kobitek --buty na obcasie :)

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Witek1965
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Witek1965 » 01.08.2007 21:01

Na pewno bedziesz w nich wyglądać super zajefajnie
Witek1965
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Witek1965 » 01.08.2007 21:11

majeczka napisał(a):Właśnie dziś dokonałam super zakupu; :lol: japonki z promocji, lub z wyprzedaży jak kto woli za całe 35 zł. :roll: Zabieram je ze sobą na Hvar; jaka szkoda, że to jednak nie szpilki :cry: :cry: :cry: :papa:

Majeczko, mam pytanko z innej beczki, ale skoro napomknęłaś o Hvar to zapyta. Skąd najbliżej Zivigosce odpływa prom na Hvar i ile kosztuje taka imprezka-autko + czterech ludków
RENATA2006_2006
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) RENATA2006_2006 » 01.08.2007 21:35

majeczka napisał(a):Właśnie dziś dokonałam super zakupu; :lol: japonki z promocji, lub z wyprzedaży jak kto woli za całe 35 zł. :roll: Zabieram je ze sobą na Hvar; jaka szkoda, że to jednak nie szpilki :cry: :cry: :cry: :
papa:

Ja właśnie jutro wybieram się na zakupy ,głównie po japoneczki :evil: .Wyjeżdżamy 12 sierpnia do Meandre pozdrowienia dla wszystkich :papa:
majeczka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) majeczka » 01.08.2007 21:42

Witek1965 napisał(a):
majeczka napisał(a):Właśnie dziś dokonałam super zakupu; :lol: japonki z promocji, lub z wyprzedaży jak kto woli za całe 35 zł. :roll: Zabieram je ze sobą na Hvar; jaka szkoda, że to jednak nie szpilki :cry: :cry: :cry: :papa:

Majeczko, mam pytanko z innej beczki, ale skoro napomknęłaś o Hvar to zapyta. Skąd najbliżej Zivigosce odpływa prom na Hvar i ile kosztuje taka imprezka-autko + czterech ludków

O ile się orientuję to z Drvenika do Sucuraju. :lol: To najprawdopodobniej najbliższa miejscowość od Żivogosce. :D Koszty wahają sie w granicach 120 pln, tj. 2+2+auto, przynajmniej tak płaciliśmy w ubiegłym sezonie. :wink: Ceny być może za 4 osoby dorosłe będą ciut wyższe, jednak podejrzewam, że chyba nie za wiele. :papa:
kobe74
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) kobe74 » 01.08.2007 21:50

Widze że japonki to podstawa i tak trzymac nie ma wygodniejszych butów na wakacje . No chyba że ktoz tak jak ja planuje połazić jeszcze po okolicznych górach a wtedy japonki odpadaja :( choc przyznam że zdazało mi sie w nich powędrowac na górski spacerek
wojan
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) wojan » 01.08.2007 21:58

Witek1965 napisał(a):

Prom na Hvar

Z Zivogosce do Drvenika - ok.7 km

:papa:
Witek1965
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Witek1965 » 01.08.2007 22:25

majeczka napisał(a):
Witek1965 napisał(a):

O ile się orientuję to z Drvenika do Sucuraju. :lol: To najprawdopodobniej najbliższa miejscowość od Żivogosce. :D Koszty wahają sie w granicach 120 pln, tj. 2+2+auto, przynajmniej tak płaciliśmy w ubiegłym sezonie. :wink: Ceny być może za 4 osoby dorosłe będą ciut wyższe, jednak podejrzewam, że chyba nie za wiele. :papa:

dzięki serdeczne. Chyba skuszę sięna zwiedzanie Hvaru, no chyba co cy się innego przytrafiło zajefajnego. Pozdrowionka dla Ciebie i słoneczka
majeczka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) majeczka » 01.08.2007 22:36

Hvar koniecznie trzeba i należy zwiedzić :lol: :lol: :lol:
seledynka
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) seledynka » 25.08.2007 17:35

Witam.Wróciliśmy z Chorwacji tydzień temu.Planowaliśmy tam być około tygodnia ale wycieczka przedłużyła sie do trzech tygodni :D żal było wyjeżdżać.Wracając do tematu butów to jak wcześniej wspomniałam wzięłam jedne japonki i 3 na obcasach (W woli wyjaśnienia nie szpile).Pierwsze obcasy załatwiłam w pierwszym dniu 8O wyszliśmy tylko na chwile z samochodu zobaczyć jak wygląda plaża itd.Dużo kamieni itd wracając po tych wertepach buty sie rozdarły. Ale coż na promenadzie takie jedne wpadły mi w oko no i ....kupiłam sobie :P szaleństwo.A tak to faktycznie często nosiłam japonki na plaże itd.Buciki zakładałam każdego wieczora jak robiliśmy wypad w miasto więc sie przydały z pewnością :D
Marcin29
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Marcin29 » 25.08.2007 19:03

seledynka napisał(a):Witam.Wróciliśmy z Chorwacji tydzień temu.Planowaliśmy tam być około tygodnia ale wycieczka przedłużyła sie do trzech tygodni :D żal było wyjeżdżać.Wracając do tematu butów to jak wcześniej wspomniałam wzięłam jedne japonki i 3 na obcasach (W woli wyjaśnienia nie szpile).Pierwsze obcasy załatwiłam w pierwszym dniu 8O wyszliśmy tylko na chwile z samochodu zobaczyć jak wygląda plaża itd.Dużo kamieni itd wracając po tych wertepach buty sie rozdarły. Ale coż na promenadzie takie jedne wpadły mi w oko no i ....kupiłam sobie :P szaleństwo.A tak to faktycznie często nosiłam japonki na plaże itd.Buciki zakładałam każdego wieczora jak robiliśmy wypad w miasto więc sie przydały z pewnością :D

Seledynka bylem w Primosten 10-11.08 i rozgladalem sie za szpileczkami ale poza tymi mojej barbi malo widzialem :oops:
seledynka
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) seledynka » 26.08.2007 16:40

No my pierwszy tydzień byliśmy w Primosten później zatrzymaliśmy sie na dwa tygodnie w okolicach Puli dokładnie Medulin.I tam właśnie fundłam sobie obcasiki :) Obok była plaża piaskowa i tam tyle było kulturystów i super babek że nawet na plaże szły w obcasikach totalna rewia mody a faceci tak chodzili jakby na bezdechu :? Marcin29 Tam pewnie byś sie naoglądał szpileczek :D
majeczka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) majeczka » 09.09.2007 18:48

seledynka napisał(a):No my pierwszy tydzień byliśmy w Primosten później zatrzymaliśmy sie na dwa tygodnie w okolicach Puli dokładnie Medulin.I tam właśnie fundłam sobie obcasiki :) Obok była plaża piaskowa i tam tyle było kulturystów i super babek że nawet na plaże szły w obcasikach totalna rewia mody a faceci tak chodzili jakby na bezdechu :? Marcin29 Tam pewnie byś sie naoglądał szpileczek :D

Kobitki, zabieramy szpilki. :lol: :lol: :lol:
majeczka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) majeczka » 03.05.2008 21:05

Podtrzymuję, koniecznie zabieramy w tym sezonie szpilki, jednak niekoniecznie Dolce & Gabbana... :lol: :papa:
seledynka
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) seledynka » 24.06.2008 22:31

Witaj majeczka ja też bez szpilek sie nie ruszam :) Wiadomo na plaże itd to wygodne klapichy ale inne zwiedzanie miastowe to szpileczka nie zaszkodzi :)
majeczka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) majeczka » 02.07.2011 19:27

...w tym roku proponuję wygodne sandały i żadnych szpilek, co Wy na to? :D
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

Do kobitek --buty na obcasie :) - strona 6
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone