majeczka napisał(a):Właśnie dziś dokonałam super zakupu; japonki z promocji, lub z wyprzedaży jak kto woli za całe 35 zł. Zabieram je ze sobą na Hvar; jaka szkoda, że to jednak nie szpilki
majeczka napisał(a):Właśnie dziś dokonałam super zakupu; japonki z promocji, lub z wyprzedaży jak kto woli za całe 35 zł. Zabieram je ze sobą na Hvar; jaka szkoda, że to jednak nie szpilki :
papa:
Witek1965 napisał(a):majeczka napisał(a):Właśnie dziś dokonałam super zakupu; japonki z promocji, lub z wyprzedaży jak kto woli za całe 35 zł. Zabieram je ze sobą na Hvar; jaka szkoda, że to jednak nie szpilki
Majeczko, mam pytanko z innej beczki, ale skoro napomknęłaś o Hvar to zapyta. Skąd najbliżej Zivigosce odpływa prom na Hvar i ile kosztuje taka imprezka-autko + czterech ludków
Witek1965 napisał(a):majeczka napisał(a):Właśnie dziś dokonałam super zakupu; japonki z promocji, lub z wyprzedaży jak kto woli za całe 35 zł. Zabieram je ze sobą na Hvar; jaka szkoda, że to jednak nie szpilki
Majeczko, mam pytanko z innej beczki, ale skoro napomknęłaś o Hvar to zapyta. Skąd najbliżej Zivigosce odpływa prom na Hvar i ile kosztuje taka imprezka-autko + czterech ludków
majeczka napisał(a):Witek1965 napisał(a):majeczka napisał(a):Właśnie dziś dokonałam super zakupu; japonki z promocji, lub z wyprzedaży jak kto woli za całe 35 zł. Zabieram je ze sobą na Hvar; jaka szkoda, że to jednak nie szpilki
O ile się orientuję to z Drvenika do Sucuraju. To najprawdopodobniej najbliższa miejscowość od Żivogosce. Koszty wahają sie w granicach 120 pln, tj. 2+2+auto, przynajmniej tak płaciliśmy w ubiegłym sezonie. Ceny być może za 4 osoby dorosłe będą ciut wyższe, jednak podejrzewam, że chyba nie za wiele.
seledynka napisał(a):Witam.Wróciliśmy z Chorwacji tydzień temu.Planowaliśmy tam być około tygodnia ale wycieczka przedłużyła sie do trzech tygodni żal było wyjeżdżać.Wracając do tematu butów to jak wcześniej wspomniałam wzięłam jedne japonki i 3 na obcasach (W woli wyjaśnienia nie szpile).Pierwsze obcasy załatwiłam w pierwszym dniu wyszliśmy tylko na chwile z samochodu zobaczyć jak wygląda plaża itd.Dużo kamieni itd wracając po tych wertepach buty sie rozdarły. Ale coż na promenadzie takie jedne wpadły mi w oko no i ....kupiłam sobie szaleństwo.A tak to faktycznie często nosiłam japonki na plaże itd.Buciki zakładałam każdego wieczora jak robiliśmy wypad w miasto więc sie przydały z pewnością
seledynka napisał(a):No my pierwszy tydzień byliśmy w Primosten później zatrzymaliśmy sie na dwa tygodnie w okolicach Puli dokładnie Medulin.I tam właśnie fundłam sobie obcasiki Obok była plaża piaskowa i tam tyle było kulturystów i super babek że nawet na plaże szły w obcasikach totalna rewia mody a faceci tak chodzili jakby na bezdechu Marcin29 Tam pewnie byś sie naoglądał szpileczek
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko