Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

do kiedy w chorwacji (Vela Luke, hotel Adria) trwa sezon?

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
shisa
Turysta
do kiedy w chorwacji (Vela Luke, hotel Adria) trwa sezon?

Nieprzeczytany postnapisał(a) shisa » 01.07.2007 22:00

witam,
do chorwacji wybieramy sie 9 wrzesnia, na dwa tygodnie.
Celem naszej podrozy jest Vela Luka, hotel Adria.
Na stronie internetowej zawierajaca oferte danego hotelu widnieje zapis: "Rozrywka: w sezonie całodzienna animacja dla dorosłych i dzieci. 3 x tydzień muzyka na żywo." Ciekawie mnie wiec, do kiedy trwa magiczny "sezon" :) ?
z gory dzieki za odp
pozdrawiam!
daisykf
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) daisykf » 02.07.2007 07:44

Nie tylko ja , ale i inni uważają, że wrzesień jest najlepszym miesiącem do wyjazdu, ciepło, w nocy można oddychać, brak tłumów turystów (szkoła), owoce, figi, winogrona itd.
Głowa do góry możesz spokojnie jechać- tylko po co do hotelu?
shisa
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) shisa » 03.07.2007 10:12

do chorwacji wybieramy sie po raz pierwszy...wiec byc moze dlatego skorzystalismy z gotowej oferty biura turystycznego. czemu wybralam hotel Adria? otoz bardzo mi zalezalo by jechac na wyspe Korcula...a hotel Adria byl jedynym w ktorym serwuja trzy posilki dziennie (all inclusiv)...ja jestem glodomorkiem...czesto musze cos chrupac:P
czy we wrzesniu beda nas tam zabawiac jakies zespoly muzyczne?
przemo007
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) przemo007 » 04.07.2007 07:39

w Adrii byliśmy w połowie czerwca - muzyczka grała (chyba raz regionalny zespół i trzy razy/tydzień pan z gitarą elektryczną i elektronicznym wspomaganiam- można potańczyć)!!! Myślę że we wrześniu również nie zawiodą, zadzoń do biura w którym kupiłeś wczasy - powinni wiedzieć . Pozdrawiam !!! :D
shisa
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) shisa » 04.07.2007 10:50

dziękuję za odpowiedz.
nie ukrywam, ze chialabym by we wrzesniu jeszcze trwal sezon z animacjami i muzyczka na zywo;) zawsze jest to jakas forma atrakcji:)
pozdrawiam!
verus
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) verus » 04.07.2007 14:31

wybierz się koniecznie na Mljet - naprawdę warto :!:
shisa
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) shisa » 05.07.2007 11:28

owszem, Mljet juz dawno wpisalam na liste miejsc - koniecznych do zobacznia:) pozdrawiam:)

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje