napisał(a) Dorot@ i Tomislav » 18.10.2007 15:32
Leon napisał(a):...witam a ze by nie wszistko bilo w klimacie ze Polki sa zauroczone Chorwatami i ze zucaja wszistko ze bi do nich ...i tak dalej...powiem ze jest na Ciowo facet z Polski ktory ma zone ...tubilke...jusz jest to pan w powarznim wieku i raczej internetem sie nie posluguje ...ale informacje dostaliscie....
jezeli w jaki kolwiek sposob moge pomoc ktorej z was prosze piscie...
a dla nowich ...wredna...znaczy pracowyta.....
Mam nadzieję, że mimo upływu tak wielu miesięcy ktoś tu jeszcze zajrzy...np. Leon... więc coś od siebie dorzucę...
No proszę... nie odwiedzałam forum baaardzo długo, gdyż - używając słów klasyka, czyli Kasi
całkowicie pochłonęło mnie wychodzenie za mąż oraz całe mnóstwo innych spraw z tym związanych, a tu taka niespodzianka! Jedno krótkie zdanie, a cieplej się robi na duszy...
Dzięki serdeczne Loenie za chęć ewentualnej pomocy! Kasia i Marko na własnej skórze odczuli jak bardzo jest nam to czasem potrzebne
Moja - a właściwie nasza - sytuacja nieco się od czasu mojego pierwszego posta zmieniła. Postanowiliśmy spróbować zamieszkać w Polsce. W efekcie boksujemy się aktualnie z tutejszą rzeczywistością i mamy nadzieję wygrać tę walkę
Można więc śmiało powiedzieć, że nie tylko Polki zauroczone Chorwatami rzucają dla nich wszystko, czasem bywa też odwrotnie
Pozdrawiam!
Ostatnio edytowano 27.01.2009 12:02 przez
Dorot@ i Tomislav, łącznie edytowano 2 razy