Witam Was serdecznie!
Latem pytałam na tym forum co i jak gdy się jedzie do Chorwacji,teraz już wiem dlaczego tam wracacie...naprawdę slicznie,chociaż ceny dość wysokie...ale nie o tym chcę pisać.
Ja mam jeszcze jeden powód aby Chorwacje odwiedzać przynajmniej raz w roku...mój mąż od wielu lat cierpi na straszną chorobę skóry tzn, pod wpływem wody i powierzta pęka, ropieje i schodzi mu skóra z rąk...tak jest cały czas. Wszystkiego już próbowaliśmy ,ale bez efektów aż tu nagle wpadło nam w ręce jakieś dziwactwo koloru czerwonego, robione w domowych zaciszach,sprzedawane na straganach!!!!! To coś kupiliśmy w Rovinij (istra) i pan mówił że jest na alergie,nie jest bardzo drogie i dlatego mam pytanko czy znajdzie się ktoś na forum kto wybiera się prze następnymi wakacjami kto może nam to kupić????My kupiliśmy tylko jedną buteleczkę (maluteńką) i starczy nam może jeszcze na 2 mc a potem chyba znów wrócą te sraszne rany na rękach
Mam zdjęcia tego specyfiku i jeżeli ktoś wybiera się może nawet do Rovinij to proszę o kontakt
beata 608 523 543 (sms a ja oddzwonie)
Sama wybiore się ale dopiero w sierpniu ponieważ spodziewam się dzidzi