Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Do Gruzji samochodem?

Wycieczki objazdowe to świetny sposób na zwiedzenie kilku miejsc w jednym terminie. Można podróżować przez kilka krajów lub zobaczyć kilka miast w jednym państwie. Dla wielu osób wycieczki objazdowe są najlepszym sposobem na poznawanie świata. Zdecydowanie warto z nich korzystać.
blackmore2k3
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) blackmore2k3 » 03.11.2013 19:05

krakuscity napisał(a):Mój brat jest obecnie w Tbilisi, koszt tanimi liniami to 900zł ( chyba w obie strony)

Śledząc uważnie oferty, to i za 150 zł w obie strony można się dostać samolotem do Tbilisi. Ale nic nie dostarczy tyle przygody, jak właśnie przejazd samochodem. Tym bardziej w takie rejony 8)
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 03.11.2013 19:07

Co to za przygoda jak większość czasu spędzili w samochodzie.
FUX
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) FUX » 03.11.2013 19:10

darek1 napisał(a):Co to za przygoda jak większość czasu spędzili w samochodzie.

Po co prowokujesz?
blackmore2k3
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) blackmore2k3 » 03.11.2013 19:11

darek1 napisał(a):Co to za przygoda jak większość czasu spędzili w samochodzie.

No i to jest właśnie to, czego niektóre osoby nigdy nie zrozumieją. I autor tego wątku też o tym wspominał...
Jedni lubią właśnie taki styl podróżowania. Ja także. Tego co zobaczyli nawet podczas jazdy tym samochodem nie doświadczysz lecąc samolotem i za 2 godziny będąc w Gruzji...
I to jest właśnie przygoda. Jak dla mnie niesamowita.
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 03.11.2013 19:15

Nogi by mi spuchły, spać by się chciało. Gdzie się myć o spaniu w cywilizacyjnych warunkach nie wspominając. Co jeść, jak ugotować. Co najwyżej grzańca z wina gruzińskiego na tym miernym koherku spirytusowym. :roll: :roll: :roll:
Ciągle człowiek brudny i niewyspany. Gdzie tu pranie zrobić,gdzie wysuszyć. Nieeeeeeeee to nie dla mnie.
Ostatnio edytowano 03.11.2013 19:17 przez darek1, łącznie edytowano 1 raz
FUX
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) FUX » 03.11.2013 19:17

Nikt nie zmusza... :wink:
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 03.11.2013 19:18

Jeszcze by mnie okradli i co dalej.
typ
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) typ » 03.11.2013 19:57

Mam jeszcze film. Z powodu braku czasu zmontowałem dopiero jeden. Kiedyś może będą inne...
Trasa Pshaveli-Abano-Omalo-Dartlo zza kierownicy
Koniecznie z dźwiękiem proszę oglądać, ja nie mogę się uwolnić od tego utworu, a przy montażu słuchałem wielokrotnie.
Ostatnio edytowano 13.11.2013 00:28 przez typ, łącznie edytowano 1 raz
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 03.11.2013 20:04

Samobójcy :roll: :roll: :roll:
marcoolo
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) marcoolo » 03.11.2013 20:47

Droga, widoki i muzyka po prostu REWELACJA!!!
darek1
zbanowany
Re:

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 03.11.2013 22:12

marcoolo napisał(a):Droga, widoki i muzyka po prostu REWELACJA!!!

:papa: :papa: :papa:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 03.11.2013 22:14

Najpierw obejrzałam film (kapitalny podkład), potem uzupełniłam relację. Powiem krótko ... SUPER WYPRAWA :)
piotrf
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) piotrf » 03.11.2013 22:25

Wspaniałości :D
Widoki + muzyka

Muszę przyznać , że wszystkie moje trasy ( łącznie z Range Diablo ) to przy tej Waszej z filmu są prawie "autostradowe" 8O
"Misiek" do najwęższych samochodów nie należy , to mijanki na tej półce adrenalinę chyba w sporej dawce dawały , tym bardziej mi szkoda , że mnie tam z Wami nie było .

Zastanawiam się , czy masz już określone plany na 2014 rok , i czy wiążą się one z tegorocznym wyjazdem :?: :wink:

Pozdrawiam
Piotr
blackmore2k3
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) blackmore2k3 » 03.11.2013 22:32

Dla takiej wyprawy i dla samego przejazdu takimi drogami, to mógłbym nawet i całe 2 tygodnie w samochodzie spędzić. Coś niesamowitego !
Filmik naprawdę super i do tego ta piękna muzyka... Aż się łezka w oku kręci :)
Zazdroszczę, zazdroszczę i jeszcze raz zazdroszczę 8)
To są właśnie uroki posiadania auta terenowego i umiejętności podróżowania nim po takich drogach. Skupienie maksymalne chyba musiało być, bo przepaście obok równie piękne :)
Super. Naprawdę mi się podoba Wasza wyprawa !
KarKoz
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) KarKoz » 03.11.2013 22:45

WSPANIAŁA WYPRAWA, gratuluję i zazdroszczę... przeżycie na całe życie.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Relacje wielokrajowe - wycieczki objazdowe

Do Gruzji samochodem? - strona 3
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone
Jakie dane przetwarzamy i w jakim celu?

Serwis internetowy Cro.pl Chorwacja Online wykorzystuje pliki cookie i pokrewne technologie, które umożliwiają i ułatwiają Ci korzystanie z jego zasobów (np. utrzymują sesję użytkownika). Ponadto, pliki cookie mogą być założone i wraz z innymi metodami zbierania preferencji wykorzystywane przez naszych zaufanych partnerów w celu wyświetlenia Ci reklam spersonalizowanych oraz do celów statystycznych. Korzystając z serwisu wyrażasz jednocześnie zgodę na wykorzystanie plików cookie i treści spersonalizowane, możesz jednakże wyłączyć niektóre z plików cookies. Ewentualnie, możesz wyłączyć pliki cookie w opcjach swojej przeglądarki internetowej.

Jeśli masz u nas konto, możemy również przetwarzać wprowadzone przez Ciebie dane, które zostały zapisane w Twoim profilu (e-mail oraz nick użytkownika są niezbędne do posiadania konta, pozostałe dane są wprowadzane dobrowolnie). Nie musisz się jednak martwić, jakiekolwiek dane wprowadzone przez Ciebie do bazy cro.pl nie będą bez Twojej zgody przekazane innym podmiotom (poza sytuacjami, które są wymagane przez prawo) i służą jedynie do korzystania z serwisu cro.pl. Nie odsprzedamy więc Twojego e-maila ani innej zapisanej w profilu danej żadnemu zewnętrznemu podmiotowi. Szczegółowe informacje znajdziesz w polityce prywatności oraz Regulaminie.

akceptuję, przejdź do serwisu
ustawienia cookies