Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Do gotowania - butla gazowa, czy płyta elektryczna?

Dla miłośników namiotów, przyczep i biwakowania. Standardy, ceny, ciekawe miejsca do zwiedzenia przez trampingowców.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 26.06.2008 20:11

ptasznik5 napisał(a):
Januszu!
A gdzie można kupić używaną butlę? Wiem, że na allegro, ale mam mało czasu, za tydzień wyjazd :D :D :D

Jedź do najbliższego punktu napełniania butli turystycznych w miejscu Twojego zamieszkania i tam za kaucją i opłatą powinnaś dostać napełnioną butlę.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 26.06.2008 21:57

Ptasznik5- adres napełniania butli w Opolu-ul.Rodziewiczówny(naprzeciw PKS) firma Kedar :!:
noyle
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) noyle » 27.06.2008 00:00

Ja tam zabieram maszynkę elektryczną
w rezerwie mam turystyczny campigaz.
Jak włączysz dwa palniki na full do tego czajnik to pewnie korki wybije,
Ale na spokojne gotowanie zawsze wystarcza.
Jak już płace za prąd to trzeba to wykorzystać,
poza tym przy palnikach gazowych trzeba być bardzo czujnym
ptasznik5
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) ptasznik5 » 27.06.2008 13:04

szaki17 napisał(a):Ptasznik5- adres napełniania butli w Opolu-ul.Rodziewiczówny(naprzeciw PKS) firma Kedar :!:

Dzięki bardzo za info!!! Będzie na pewno pomocne. :D
kolti
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) kolti » 25.02.2009 13:48

czy ktoś z Was używa kuchenki turystycznej na kartusze(naboje). Znalazłem taką na allegro, wygląda dość porządnie. Sprzedawca pisze, że naboje można kupić na stacjach benzynowych i w marketach. Jestem ciekawy jak to wygląda w praktyce ? Czy naboje rzeczywiście starczają na 3 godz. gotowania ?
Poprzednia strona

Powrót do Kempingi

Do gotowania - butla gazowa, czy płyta elektryczna? - strona 3
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone