Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

do cromaniaków z Białegostoku

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
velo_12
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) velo_12 » 11.11.2006 19:57

Czy będzicie jutro głosować na Pana Krzysztofa Kononowicza :?:
Plumek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Plumek » 11.11.2006 20:09

:lol:

Ja co prawda nie z Białegostoku, ale wcale bym się nie zdziwiła, jakby ludzie sobie jaja zrobili :roll:
AndrzejJ.
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) AndrzejJ. » 11.11.2006 20:17

panie admin proszę o zamknięcie tego tematu ze względu na ciszę wyborczą :wink:
Krzysiek 67
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Krzysiek 67 » 11.11.2006 23:28

Witam wszystkich, ktorzy z zainteresowaniem przygladają się losom kandydata na Prezydenta Białegostoku. Temat na pozór humorystyczny juz za 24 godziny może przybrać formę nieco inną. Osoba pana K.K. przewija się w rozmowach nie tylko na róznych forach internetowych ale, co ciekawsze wyborcy przewidują że w poniedziałek 13.11 moga być niezłe JAJA. Otóż, niektórzy stroniący od jakichkolwiek wyborów wybierają się jutro by oddac głos na K>K. A jak sprawdza się te zabawne jak na razie przypuszczenia , to gwiazda ostatnich dni zostawi w pokonanym polu zarówno Kandydata LPR jak i tzw. Lewicy i Demokratów. Tak czy inaczej głosno zrobiło się o Kandydacie na Prezydenta Białegostoku. JAk mówią niektórzy przynajmniej jest wesoło. Jedno jest pewne.Tym, którzy wiedzą coś o znanych postaciach z Białegostoku, przybędzie do zapamiętania Krzysztof Kononowicz, oryginalny mix Foresta Gumpa z niektórymi "politykami" polskiej sceny a.d.2006. A tym którzy chcą kojarzyć Białystok nie tylko z szanownym Kandydatem przypominam, że z mojego Miasta wywodza się m.in. Ludwik Zamenhof( twórca esperanto) a także najśliczniejsze białostoczanki m.in Izabela Skorupko i równie przystojni białostoczanie m.in. Paweł Małaszyński. Pozdrawiam wszystkich CRO MANIAKÓW. Krzysiek z deszczowego Białegostoku- miasta najbardziej zaj.... tego Kandydata w wyborach 2006
a to ja
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) a to ja » 12.11.2006 00:18

Krzysiek 67 napisał(a):Witam wszystkich, ktorzy z zainteresowaniem przygladają się losom kandydata na Prezydenta Białegostoku. Temat na pozór humorystyczny juz za 24 godziny może przybrać formę nieco inną. Osoba pana K.K. przewija się w rozmowach nie tylko na róznych forach internetowych ale, co ciekawsze wyborcy przewidują że w poniedziałek 13.11 moga być niezłe JAJA. Otóż, niektórzy stroniący od jakichkolwiek wyborów wybierają się jutro by oddac głos na K>K. A jak sprawdza się te zabawne jak na razie przypuszczenia , to gwiazda ostatnich dni zostawi w pokonanym polu zarówno Kandydata LPR jak i tzw. Lewicy i Demokratów. Tak czy inaczej głosno zrobiło się o Kandydacie na Prezydenta Białegostoku. JAk mówią niektórzy przynajmniej jest wesoło. Jedno jest pewne.Tym, którzy wiedzą coś o znanych postaciach z Białegostoku, przybędzie do zapamiętania Krzysztof Kononowicz, oryginalny mix Foresta Gumpa z niektórymi "politykami" polskiej sceny a.d.2006. A tym którzy chcą kojarzyć Białystok nie tylko z szanownym Kandydatem przypominam, że z mojego Miasta wywodza się m.in. Ludwik Zamenhof( twórca esperanto) a także najśliczniejsze białostoczanki m.in Izabela Skorupko i równie przystojni białostoczanie m.in. Paweł Małaszyński. Pozdrawiam wszystkich CRO MANIAKÓW. Krzysiek z deszczowego Białegostoku- miasta najbardziej zaj.... tego Kandydata w wyborach 2006

Podpisuję się pod tym obiema rękami.

A zainteresowanych sweterkiem ... odsyłam na allegro :)
Pozdraviam krajana
krakuscity
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) krakuscity » 12.11.2006 08:53

a to ja napisał(a):A zainteresowanych sweterkiem ... odsyłam na allegro :)
Może uda mi się kupić na Krakowskie spotkanie cromaniaków :D
krakuscity
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) krakuscity » 12.11.2006 20:06

Pan K.K. dostał 3,3 % i zajął 4 miejsce (wstępne wyniki). :D
majeczka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) majeczka » 12.11.2006 20:12

Bardzo słabo, :roll: :roll: :roll: gdybym była mieszkanką Białegostoku na pewno glosowałabym na niego. :wink: Jest jedyny i niepowtarzalny w swoim rodzaju :lol:
Maciej
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Maciej » 12.11.2006 20:15

Jestem zawiedziony, u nas takiego miszcza niestety nie było :( :wink:
krakuscity
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) krakuscity » 13.11.2006 16:37

Lepper podobnie zaczynał .....resztę znacie.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 13.11.2006 17:28

Przed chwilą w Teleexpressie słyszałem, że Pan Kononowicz osiągnięte wyniki uważa za sukces i zamierza za trzy lata kandydowć w wyborach na Prezydenta Polski.
AguUsKa
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) AguUsKa » 16.11.2006 19:31

Moje miasto to Białystok ... A moje życie to Białystok ...

Dzis o 20 na TV4 bedzie Kononowicz .Powtarzam: Dzis o 20 na TV4 ...

Pozdrawiam.

A jak chcecie to pan Kononowicz choduje swinki i juz jedna nawet proboszcz z parafi zamowil ... 8)
velo_12
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) velo_12 » 17.12.2006 16:02

Słyszeliście,że Pan Kononowicz został Mikołajem,a nawet kręcą o nim teledysk hip-hopowy :o
a to ja
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) a to ja » 17.12.2006 18:11

A kto to jest "Pan Kononowicz"?
Było, wybrzmiało i ... nie minęło? :wink: :lol:
Cayman
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Cayman » 17.12.2006 18:14

...kurcze a ja ze względu na przeprowadzke do innego miasta nie mogłem głosować na idola wszystkich Polakow...:)

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone