Krzysiek 67 napisał(a):Witam wszystkich, ktorzy z zainteresowaniem przygladają się losom kandydata na Prezydenta Białegostoku. Temat na pozór humorystyczny juz za 24 godziny może przybrać formę nieco inną. Osoba pana K.K. przewija się w rozmowach nie tylko na róznych forach internetowych ale, co ciekawsze wyborcy przewidują że w poniedziałek 13.11 moga być niezłe JAJA. Otóż, niektórzy stroniący od jakichkolwiek wyborów wybierają się jutro by oddac głos na K>K. A jak sprawdza się te zabawne jak na razie przypuszczenia , to gwiazda ostatnich dni zostawi w pokonanym polu zarówno Kandydata LPR jak i tzw. Lewicy i Demokratów. Tak czy inaczej głosno zrobiło się o Kandydacie na Prezydenta Białegostoku. JAk mówią niektórzy przynajmniej jest wesoło. Jedno jest pewne.Tym, którzy wiedzą coś o znanych postaciach z Białegostoku, przybędzie do zapamiętania Krzysztof Kononowicz, oryginalny mix Foresta Gumpa z niektórymi "politykami" polskiej sceny a.d.2006. A tym którzy chcą kojarzyć Białystok nie tylko z szanownym Kandydatem przypominam, że z mojego Miasta wywodza się m.in. Ludwik Zamenhof( twórca esperanto) a także najśliczniejsze białostoczanki m.in Izabela Skorupko i równie przystojni białostoczanie m.in. Paweł Małaszyński. Pozdrawiam wszystkich CRO MANIAKÓW. Krzysiek z deszczowego Białegostoku- miasta najbardziej zaj.... tego Kandydata w wyborach 2006
Może uda mi się kupić na Krakowskie spotkanie cromaniakówa to ja napisał(a):A zainteresowanych sweterkiem ... odsyłam na allegro
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko