tonmar2 napisał(a):poszukuję taniego noclegu na jedną noc /tranzyt podróżny/ najlepiej w okolicy Wels, Sattledt, ewentualnie Salzburg - Austria - startuje z Gdańska więc dalej raczej nie dojadę. Poszukuję "mety" dla pięciu osób , tj dwóch dorosłych i 3-ka dzieciaków (11,9 i 3 lata) nie oczekuje wygód, ważne żeby można było dojechać późnym wieczorem i nie było zbyt daleko od autostrady. wyjazd planujemy około 10-go lipca - czyli środek tygodnia /jeśli to ma jakieś znaczenie/ - jeśli ktoś może mi coś podpowiedzieć będę wdzięczny. pozdrawiam
tonmar2 napisał(a):poszukuję taniego noclegu na jedną noc /tranzyt podróżny/ najlepiej w okolicy Wels, Sattledt, ewentualnie Salzburg - Austria - startuje z Gdańska więc dalej raczej nie dojadę. Poszukuję "mety" dla pięciu osób , tj dwóch dorosłych i 3-ka dzieciaków (11,9 i 3 lata) nie oczekuje wygód, ważne żeby można było dojechać późnym wieczorem i nie było zbyt daleko od autostrady.
marcgrzy napisał(a):Polecam to. Właśnie wracałem tamtędy z Chorwacji
http://imbachhorn.eu/atrakcje/152/z_w_i ... i_e__autem
Prowadza polacy. Polecam wziazc opcje z wyżywieniem - 30E/osoba a porcje jak dla 2 osob.
FUX napisał(a):marcgrzy napisał(a):Polecam to. Właśnie wracałem tamtędy z Chorwacji
http://imbachhorn.eu/atrakcje/152/z_w_i ... i_e__autem
Prowadza polacy. Polecam wziazc opcje z wyżywieniem - 30E/osoba a porcje jak dla 2 osob.
To mnie na powrót z I natchnąłeś.
Parę rzeczy w tamtym rejonie widzieliśmy; część do eksploracji.
Dzięki.
tonmar2 napisał(a):poszukuję taniego noclegu na jedną noc /tranzyt podróżny/ najlepiej w okolicy Wels, Sattledt, ewentualnie Salzburg - Austria - startuje z Gdańska więc dalej raczej nie dojadę. Poszukuję "mety" dla pięciu osób , tj dwóch dorosłych i 3-ka dzieciaków (11,9 i 3 lata) nie oczekuje wygód, ważne żeby można było dojechać późnym wieczorem i nie było zbyt daleko od autostrady. wyjazd planujemy około 10-go lipca - czyli środek tygodnia /jeśli to ma jakieś znaczenie/ - jeśli ktoś może mi coś podpowiedzieć będę wdzięczny. pozdrawiam
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi