Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Do Chorwacji z własną łódką. Przeczytaj zanim zadasz pytanie

Piaszczyste plaże? To w Chorwacji jednak rzadkość. Ale może są tacy, którzy chcą podzielić się z innymi swoją wiedzą na ten temat. Potrzebujesz łagodnego zejścia do morza? A może lubisz nurkować czy wędkować? Chcesz wypożyczyć łódkę i poznać Chorwację od strony morza? Albo masz skuter wodny i chcesz go zabrać?
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
MorskiPas
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) MorskiPas » 14.06.2007 18:27

Temat został przeniesiony do działu FAQ:

wyjazd-z-wlasna-lodka-pontonem-skuterem-wodnym-t28177.html
Ostatnio edytowano 16.06.2010 16:34 przez MorskiPas, łącznie edytowano 15 razy
olole
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) olole » 15.06.2007 00:46

ŚWIETNY POMYSŁ - Dzięki MorskiPasie w imieniu kolejnych pokoleń Cro-zarażonych Adriatykiem:!: :lol:
Gdyby ktoś wpadł na to wcześniej nie straciłbym tylu godzin na przekopywanie rozlicznych forumowych tematów w poszukiwaniu tych właśnie informacji :wink:
Dodałbym co prawda do tego jeszcze podobny "bryk" przeznaczony dla żeglarzy, ale jako forumowy nowicjusz nie czuję się na siłach, by samemu podjąć to wyzwanie :)
adik1
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) adik1 » 04.03.2008 16:56

ACH BYŁEM JUŻ TAM BEZ ŁÓDKI ALE PO RAZ DRUGI BEZ ŁÓDKI NIE WRÓCE, OJ NIEWRÓCE.
Ostatnio edytowano 06.03.2008 18:18 przez adik1, łącznie edytowano 1 raz
volare77
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) volare77 » 04.03.2008 22:28

Panie Januszu! Zagrzmij Pan!
Tymona
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Tymona » 05.03.2008 15:46

adik1 napisał(a):ACH BYŁEM JUŻ TAM BEZ ŁUDKI ALE PO RAZ DRÓGI BEZ ŁUDKI NIE WRUCE, OJ NIEWRÓCE.

a może to prowokacja? :) :?
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 05.03.2008 16:17

adik1 napisał(a):ACH BYŁEM JUŻ TAM BEZ ŁUDKI ALE PO RAZ DRÓGI BEZ ŁUDKI NIE WRUCE, OJ NIEWRÓCE.

Janusz zapracowany pewno ale poprę i zagrzmię w zastępstwie BYKOM STOP :!::!::!: :evil:
Jacek L
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jacek L » 06.03.2008 12:46

Kochani spokojnie - przecież widać że to dziecko pisze - i w dodatku nowicjusz - nie zadziobcie go na śmierć bo nie o to chodzi ... dobrze jest że śledzi forum (a to już duuuuży plus) był w Chorwacji ( plus jeszcze większy ) i chyba załapał bakcyla -a to już się liczy - biegłość pisania na forum przyjdzie z czasem. O wyrozumiałość wołam ... i Pozdrawiam !

Ps. Młodzian - popraw te byki bo są rażące ... i pisz dalej - może wklej jakąś fotkę ze swoich wojaży! I może byś napisał coś więcej o (chyba) pierwszym wypadzie w te strony? pisz wolno i sprawdzaj pisownię - to nie jest trudne. Pozdrawiam !
adik1
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) adik1 » 06.03.2008 18:19

Tymona napisał(a):

A jaka prowokacja?
Tymona
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Tymona » 06.03.2008 18:36

adik1 napisał(a):
Tymona napisał(a):

A jaka prowokacja?

ortograficzna oczywiście :)
daisykf
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) daisykf » 20.08.2008 19:15

Kto w tym roku ubezpieczał łódkę (OC), przed wyjazdem na Chorwację.
Niestety mój ubezpieczyciel delikatnie wypiął się na mnie, więc szukam jakiejś innej firmy ubezpieczeniowej.
MorskiPas
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) MorskiPas » 20.08.2008 19:31

Jacek L ubezpieczał łódkę (nie zdążył napisać czy mu się udało) a shadow1966 ponton (skutecznie):

forum/viewtopic.php?p=297759#297759
forum/viewtopic.php?p=298086#298086

ale to był pakiet OC+casco. Jak nie chcesz Casco to olej naszych ubezpieczycieli i wykup sobie samo OC w Chorwacji.

Który to ubezpieczyciel wypiął się na Ciebie?
daisykf
Cromaniak
Gdzie wypożyczyć narty wodne ?

Nieprzeczytany postnapisał(a) daisykf » 25.08.2008 21:27

Wybieramy się za kilka dni, 2 łódki do Chorwacji.
Padł pomysł aby spróbować pojeździć na nartach wodnych.
Uprawnienia mamy, brak tylko sprzętu, więc pytanie gdzie w Polsce, lub Chorwacji można wypożyczyć taki sprzęt ???
marcin dyszy
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) marcin dyszy » 17.12.2008 20:29

posiadam ponton stomila,i mam do niego silnik minkota enduro 320 silnik ma cos kolo 3km a ponton 3,30cm,czy na niego musze miec juz winetke,ubezpieczenie i patenty jakkies :lol: prosze o odpowiedz,jestem troche zdeziortowany :roll: morski pasie licze na twojom pomoc.
MorskiPas
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) MorskiPas » 18.12.2008 23:05

Widzę Marcinie, że trening czyni mistrzem ;) Do ideału jeszcze trochę Ci brakuje, ale przynajmniej nie miałem trudności ze zrozumieniem o co pytasz i mogę odpowiedzieć :)

winieta - potrzebna, patent - niepotrzebny, ubezpieczenie - niepotrzebne.

pozdrav K

[Autopoprawka] Patent też jest potrzebny.
Ostatnio edytowano 31.03.2009 16:46 przez MorskiPas, łącznie edytowano 1 raz
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 19.12.2008 00:06

Morski Pasie , napisz jeszcze Marcinkowi , czy jako 13 - latek może pływać samodzielnie pontonem po Jadranie. :wink: :?:
Następna strona

Powrót do Plaże & Adriatyk - żeglowanie, nurkowanie, wędkowanie...

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone
Jakie dane przetwarzamy i w jakim celu?

Serwis internetowy Cro.pl Chorwacja Online wykorzystuje pliki cookie i pokrewne technologie, które umożliwiają i ułatwiają Ci korzystanie z jego zasobów (np. utrzymują sesję użytkownika). Ponadto, pliki cookie mogą być założone i wraz z innymi metodami zbierania preferencji wykorzystywane przez naszych zaufanych partnerów w celu wyświetlenia Ci reklam spersonalizowanych oraz do celów statystycznych. Korzystając z serwisu wyrażasz jednocześnie zgodę na wykorzystanie plików cookie i treści spersonalizowane, możesz jednakże wyłączyć niektóre z plików cookies. Ewentualnie, możesz wyłączyć pliki cookie w opcjach swojej przeglądarki internetowej.

Jeśli masz u nas konto, możemy również przetwarzać wprowadzone przez Ciebie dane, które zostały zapisane w Twoim profilu (e-mail oraz nick użytkownika są niezbędne do posiadania konta, pozostałe dane są wprowadzane dobrowolnie). Nie musisz się jednak martwić, jakiekolwiek dane wprowadzone przez Ciebie do bazy cro.pl nie będą bez Twojej zgody przekazane innym podmiotom (poza sytuacjami, które są wymagane przez prawo) i służą jedynie do korzystania z serwisu cro.pl. Nie odsprzedamy więc Twojego e-maila ani innej zapisanej w profilu danej żadnemu zewnętrznemu podmiotowi. Szczegółowe informacje znajdziesz w polityce prywatności oraz Regulaminie.

akceptuję, przejdź do serwisu
ustawienia cookies