stet napisał(a):Dzięki wszystkim za odpowiedź. Faktycznie, im więcej człowiek się dowiaduje to większy mętlik w głowie - cóż, tam człowiek jeszcze nie był to i nic nie wie o tym gdzie się zatrzymać. Szukam, szukam i mam pytanie odnośnie opinii o Privlaka - mam tam na oku fajną miejscówkę, w dobrej cenie, blisko plaży. Czy warto tam uderzyć czy tez jednak lepszym okiem spoglądać w południowe regiony cro?
stet napisał(a):Dzięki wszystkim za odpowiedź. Faktycznie, im więcej człowiek się dowiaduje to większy mętlik w głowie - cóż, tam człowiek jeszcze nie był to i nic nie wie o tym gdzie się zatrzymać. Szukam, szukam i mam pytanie odnośnie opinii o Privlaka - mam tam na oku fajną miejscówkę, w dobrej cenie, blisko plaży. Czy warto tam uderzyć czy tez jednak lepszym okiem spoglądać w południowe regiony cro?
patrollooss napisał(a):Witam serdecznie !
Piszę z następującym zapytaniem.
Mamy dwu letnie trojaczki. Stwierdziliśmy, że chcemy jechać sami z nimi na wakacje do Chorwacji.
Ale totalnie nie mamy pomysłu gdzie byłoby dobrze jechać w czerwcu.
Najlepiej by było jak najmniej kilometrów do pokonania ( jesteśmy z okolic Rybnika ), dobry hotel dla rodzin z dziećmi, jakiś basen, brodzik, plac zabaw i inne atrakcje.
kt napisał(a):Może polecicie jeszcze inne fajne miejsce? (zaznaczę, że w Chorwacji już byłem 5 razy więc Dalmację mam dość obcykaną).
Z tak małym dzieckiem to chyba najrozsądniej będzie jechać na wieczór i przez nockę?
W połowie drogi można zrobić sobie nocleg np. w Graz i wyruszyć na następny dzień na wieczór.
Czy dobrze myśle?
Jakie są Wasze doświadczenia jeśli chodzi o wyjazd z niemowlakiem? Czy jest w ogóle sens?
kt napisał(a):Dzięki za odpowiedzi.
Zastanawiam się jeszcze do jakiego miejsca się wybrać z 10 miesięcznym dzieckiem?
Wcześniej jeździłem sam i byłem już w Breli, Orebić, Baska Voda, Makarska.
Myślę nad Omiś lub Trogir.
Czy będzie tam ok z małym dzieckiem? Jakie jest Wasze zdanie?
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne