tiplasho napisał(a):W tym roku pierwszy raz chcielibyśmy wybrać się na Chorwację. Nasz skład to dwie rodziny: 6 osób dorosłych i 3 dzieci.
tiplasho napisał(a):Witajcie.
W tym roku pierwszy raz chcielibyśmy wybrać się na Chorwację. Nasz skład to dwie rodziny: 6 osób dorosłych i 3 dzieci.
Nie mamy pojęcia gdzie jechać, żeby było fajnie
Przede wszystkim zależy nam na fajnej "płytkiej" plaży gdzie dzieci 4,5 i 9 lat będą mogły korzystać z zabaw w wodzie, bez obaw, że 1,5 m od brzegu będzie głębokość 3m. Płytka woda to dla nas PRIORYTET.
Proszę doradźcie w jaki rejon pojechać, żeby miło spędzić wakacje nad wodą z dziećmi?
tiplasho napisał(a):Przede wszystkim zależy nam na fajnej "płytkiej" plaży gdzie dzieci 4,5 i 9 lat będą mogły korzystać z zabaw w wodzie, bez obaw, że 1,5 m od brzegu będzie głębokość 3m. Płytka woda to dla nas PRIORYTET.
Slavko1974 napisał(a):Osobiście nie przerabiałem takiej opcji, ale jeśli jesteś zdecydowany, to moim zdaniem w grę wchodzi tylko i wyłącznie lotnisko w Splicie. Lotnisko leży na południe od Trogiru, ale w linii prostej od pasa startowego do plaży jest nie więcej niż kilkaset metrów a baza noclegowa jest bogata i zaczyna się już przy samym lotnisku.
Slavko1974 napisał(a):Osobiście nie przerabiałem takiej opcji, ale jeśli jesteś zdecydowany, to moim zdaniem w grę wchodzi tylko i wyłącznie lotnisko w Splicie. Lotnisko leży na południe od Trogiru, ale w linii prostej od pasa startowego do plaży jest nie więcej niż kilkaset metrów a baza noclegowa jest bogata i zaczyna się już przy samym lotnisku.
malinero napisał(a):No i lotnisko w Kasteli na pewno nie leży na południe od Trogiru, bo musiałby być na Ciovo
adamos napisał(a):Dobry wieczór,
ja mam taką "podkręconą piłkę". Otóż chcielibyśmy wybrać się do Chorwacji, ale ze względu na wiek młodszego dziecka - tym razem nie samochodem. Przeszukałem trochę ofert biur podróży, ale nie znalazłem nic zachęcającego.
Czy ktoś z Was przerabiał lot samolotem do Chorwacji i zakwaterowanie stosunkowo niedaleko lotniska?
Będę wdzięczny za receptę.
Adam
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne