Agatka222 napisał(a):) Gdzieś czytała ze w Baska Voda są strome zejscia na plażę prawda to?
kadetdudi napisał(a):... lecimy z Katowic przez Słowację i Węgry. Może coś z dobrym jedzeniem na obiad w okolicach granicy HU/CRO. Jedziemy w dzień z noclegiem...
majeczka napisał(a):kadetdudi napisał(a):... lecimy z Katowic przez Słowację i Węgry. Może coś z dobrym jedzeniem na obiad w okolicach granicy HU/CRO. Jedziemy w dzień z noclegiem...
Super, że z noclegiem, wierz mi, maluchy na pewno wypoczną, nie mówiąc o kierowcy. Po drodze macie mnóstwo "Odmoriste"
Osobiście polecam Wam bistra, coś w rodzaju http://www.marche-restaurants.com/en/ma ... ice-sjever
Dysponują urozmaiconym menu pod kątem maluchów, kącikami dla dzieci, minimalnym placem zabaw, czajnikiem, ciekawym zapleczem dla maluszków, etc, etc...
Możesz sobie spokojnie pić kawkę, spoglądając na bawiące się pociechy.
Szerokiej drogi i udanego pobytu Wam życzę
ilo27 napisał(a):Witam. Wybieramy się z dziećmi do Chorwacji. Córka ma 5 lat a synek 14 m-cy. To nasz pierwszy wyjazd w formacie 2+2. Do tej pory jeździliśmy po Polsce - córka w foteliku z przodu, a ja z synem z tylu - żeby go zabawiać przez drogę. Teraz doczytałam, że w Chorwacji taki układ jest niedopuszczalny, bo dzieci nie mogą jeździć z przodu. Nąjgorzej, że z tylu przy dwóch fotelikach jest bardzo mało miejsca a synek się denerwuje nie widząc mnie. Czy przepisy mówią coś o wyjątkach w przewozie dzieci w foteliku z przodu czy jest to kategorycznie zabronione? Z góry dziękuję za odpowiedzi. Pozdrawiam.
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne