DorotaF napisał(a):Ciągle cieżko nam podjąc decyzje. Chcemy raczej mneijeze miasteczko, ale nie max dziurę które znajduję sie w miare blisko większej miejscowości. Zastanawiamy sie nad Rogoznicą, Pag lub Tribunij. Macie może jakies wskazówki któe miasto wybrać i namiary na jakiś dom? Jedziemy w 2 rodziny
DorotaF napisał(a):Ciągle cieżko nam podjąc decyzje. Chcemy raczej mneijeze miasteczko, ale nie max dziurę które znajduję sie w miare blisko większej miejscowości. Zastanawiamy sie nad Rogoznicą, Pag lub Tribunij. Macie może jakies wskazówki któe miasto wybrać i namiary na jakiś dom? Jedziemy w 2 rodziny
figusek napisał(a):DorotaF napisał(a):Ciągle cieżko nam podjąc decyzje. Chcemy raczej mneijeze miasteczko, ale nie max dziurę które znajduję sie w miare blisko większej miejscowości. Zastanawiamy sie nad Rogoznicą, Pag lub Tribunij. Macie może jakies wskazówki któe miasto wybrać i namiary na jakiś dom? Jedziemy w 2 rodziny
A może Primošten?
piekara114 napisał(a):figusek napisał(a):DorotaF napisał(a):Ciągle cieżko nam podjąc decyzje. Chcemy raczej mneijeze miasteczko, ale nie max dziurę które znajduję sie w miare blisko większej miejscowości. Zastanawiamy sie nad Rogoznicą, Pag lub Tribunij. Macie może jakies wskazówki któe miasto wybrać i namiary na jakiś dom? Jedziemy w 2 rodziny
A może Primošten?
Primosten to wcale nie małe miasteczko. Dużo ludzi i spore zagęszczenie w sezonie.
Tribunj chyba najmniejsze w wymienionych trzech. Chyba, że Pag traktujesz jako wyspę a nie miejscowość, to wtedy inna rozmowa.
DorotaF napisał(a):Ja szukam któryś dzien i niestety nie mogę znależć zadenj wolnej juz kwatery.
DorotaF napisał(a):Ja szukam któryś dzien i niestety nie mogę znależć zadenj wolnej juz kwatery.
Kukułka napisał(a):Także powiedzcie mi jak to jest z tą Fazaną i tamtejszymi plażami? Czy "laski piniowe" (czy jak by to inaczej nazwać - po prostu drzewa;)), o których piszą na forum, wystarczą żeby porządnie schować się przed słońcem? W ogóle która z tamtejszych plaż jest najbardziej przystępna pod tym kątem?
Kukułka napisał(a):A czy ktoś może coś powiedzieć o Baśce?
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne