bebino napisał(a):mam wielka prosbe jade 1 raz samochodem do chorwacji podobno mozna tam dojechac w 15 godzin dokladnie na przeprawe promowa do Splitu... ktos wie moze czy to mozliwe i jesli tak to jaka trasa???????? DZIEKUJE ZA POMOC JUZ TERAZ!!! AHA A CZY WYSPA VIS NAPRAWDE JEST TAKA PIEKNA???
bebino napisał(a):mam wielka prosbe jade 1 raz samochodem do chorwacji podobno mozna tam dojechac w 15 godzin dokladnie na przeprawe promowa do Splitu... ktos wie moze czy to mozliwe i jesli tak to jaka trasa???????? DZIEKUJE ZA POMOC JUZ TERAZ!!! AHA A CZY WYSPA VIS NAPRAWDE JEST TAKA PIEKNA???
bebino napisał(a):mam wielka prosbe jade 1 raz samochodem do chorwacji podobno mozna tam dojechac w 15 godzin dokladnie na przeprawe promowa do Splitu
noyle napisał(a):w maju chłopaki jechali z Krakowa w okolice Orebica
ok 15 godzin i raczej nie szaleli bo mieli deski na dachu\
w poprzednich latach jezdzilem przez BiH i zajmowalo mi to ok 15-17
godzin
aneta_jacek napisał(a):
Ludzie Kochani .... przestanmy sie licytowac w tym i innych tamatach ) .....ja mam wrazenie ze czasem niktorzy tu chca sie pochwalic .... ale wg mnie nie ma czym .... za duzo widzialam na drogach zeby podniecac sie tym ze uda mi sie wrocic z Cro w 12 h ( jadac np z Rijeki do Warszawki ) .. bo mozna jadac na lep na szyje w powszedni dzien ..... ale co z tego ? Przeciez my jedziemy na URLOPY ..... mam nadzieje ze my wszyscy bedziemy przede wszystkim o tym pamietac .....ja bede swojemu przypominac srednio co 20 minut ... szkoda Euro na mandaty - wole je wydac w kanpce
A swoja droga ....co my porownujemy ? ))))
Tu kazdy jedzie skadinad - co innego dojechac z Opola lub Kudowy jak tam mieszkasz a co innego zasuwac ze Szczecina lub Gdanska !!!
Pozdrawiam Aneta
aneta_jacek napisał(a):noyle napisał(a):w maju chłopaki jechali z Krakowa w okolice Orebica
ok 15 godzin i raczej nie szaleli bo mieli deski na dachu\
w poprzednich latach jezdzilem przez BiH i zajmowalo mi to ok 15-17
godzin
Ludzie Kochani .... przestanmy sie licytowac w tym i innych tamatach ) .....ja mam wrazenie ze czasem niktorzy tu chca sie pochwalic .
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi