Wczoraj wróciłem ze Splitu z 4 postojami przejazd 11h.
Ogólnie poza sezonem pusto.
dids76 napisał(a):Też planuję w tym roku wyjazd w piątek pod koniec czerwca, a dokładnie w dzień rozdania świadectw
Dlatego planuję wyruszyć ok 11-12 w południe, żeby na granicy Slo/Cro wieczorem czyli ok 19, wtedy nie powinno być jeszcze żadnych korków. Najbardziej obawiam się Wiednia, bo wychodzi że w jego okolicach będę ok 15 -16, wiec w czasie popołudniowego i do tego jeszcze piątkowego szczytu
yzedef napisał(a):Odnośnie ciebie, tak się zastanawia o której będziesz w Wiedniu, bo jak jakaś 15-17 to już może być ciasnawo ? Jak wracałem w niedzielę z Cro to naprawdę samochodów była masa i trzeba było się pilnować w takim ciągu aby nie wjechać komuś w tyłek, było to męczące.
slawekkg napisał(a):Witam.
Ja startuje 27,06 (sobota) rano przez Niemcy, Austia (nocleg Graz), pózniej Slowenia objazd i do Cro. Mysle, ze pierwszy wyjazd nie zaskoczy mnie za duzymi korkami. Pozdrawiam
dids76 napisał(a):
Właśnie tego Wiednia najbardziej się boję
dids76 napisał(a):yzedef napisał(a):Odnośnie ciebie, tak się zastanawia o której będziesz w Wiedniu, bo jak jakaś 15-17 to już może być ciasnawo ? Jak wracałem w niedzielę z Cro to naprawdę samochodów była masa i trzeba było się pilnować w takim ciągu aby nie wjechać komuś w tyłek, było to męczące.
Właśnie tego Wiednia najbardziej się boję Z domu do Wiednia mam jakieś 3,5 godziny więc będę się starał jak najszybciej tam być. Piątek mam wolny, więc tylko młody przyniesie świadectwo i zaraz ruszamy (ewentualny wpie...ol może być już w aucie)
dids76 napisał(a):Fakt, najbardziej mi się też "ciągnie" odcinek Wiedeń - Graz.
dids76 napisał(a):Fakt, najbardziej mi się też "ciągnie" odcinek Wiedeń - Graz.
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi