eStefan napisał(a):W Lipcu nie wiem nie miałem takich przejść. Od Włochów wiem że sierpień, a zwłaszcza od 15 sierpnia wszyscy wyruszają na urlopy.
chilli napisał(a):Witam,
14 sierpnia po raz czwarty wybieramy się do Cro, lecz tym razem aby urozmaicić (???) podróż na dwa dni zatrzymujemy się k/Padwy - powód to oczywiście Wenecja
Jedziemy z Włoch A4 na Triest, dalej E61 na Rijeke-Senj-A1 do Makarskiej. Czy dobry a może nawet jedyny wybór? Jak wygląda natężenie na trasie? Proszę o podpowiedzi doświadczonych podróżników
Bosm@n napisał(a):Alternatywą jest prom z Ancony do Hvaru/Stary Grad / Split lub inny - trochę drogo - ja planowałem z Ancony na Hvar to dla 2+2+auto ponad 1200 pln, więc pojechałem autostrada.... pewnie wszystkie lokalne drogi też stoją bo Włochó był ow korku mase, a za Triestem droga tylko jedna...
Bosm@n napisał(a):Alternatywą jest prom z Ancony do Hvaru/Stary Grad / Split lub inny - trochę drogo - ja planowałem z Ancony na Hvar to dla 2+2+auto ponad 1200 pln, więc pojechałem autostrada.... pewnie wszystkie lokalne drogi też stoją bo Włochó był ow korku mase, a za Triestem droga tylko jedna...
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi