mervik napisał(a):... z tej strony też trzeba się wspinać pod górę i to jeszcze pod słońce
Fajna ta fotka pod tym opisem.
Skoro wklejasz załączniki, to może numeruj, żeby łatwiej było się odnosić
Pozdrawiam.
mervik napisał(a):... z tej strony też trzeba się wspinać pod górę i to jeszcze pod słońce
FUX napisał(a):Cfaniaki.
Hardcorowe wejście odpuściliście...
baca1 napisał(a):Wooow ale jazda:)
Pozdrav
Lednice napisał(a):No, ekstra tam jest
Fajna ta męką
kaszubskiexpress napisał(a):mervik napisał(a):... z tej strony też trzeba się wspinać pod górę i to jeszcze pod słońce
Fajna ta fotka pod tym opisem.
Skoro wklejasz załączniki, to może numeruj, żeby łatwiej było się odnosić
te kiero napisał(a):ładne zdjęcia skałkowe i z miasteczka
btw: nie wydaje Wam się że ta jedna Pani u dołu poniższego zdjęcia (trzecie w poście mervika) przy parasolce powinna być na FKK,
taka wydaje się nie ubrana
[/quote]FUX napisał(a):Katerina napisał(a):Piękna ta Verazza..bajkowe kolory budynków i skał. Dla mnie lepsza niż cały Rzym.
Wyprowadzę Ciebie z błędu.
Wysnułaś daleko idący błędny wywód.
mervik napisał(a):
..po prawej stronie ,między domami... mamy namiary od mysz na pizze
mervik napisał(a):...niżej przed schodami jest sklepik, kupujemy widokówki i znaczki
...facet mówi że możemy napisać i zostawić bo on wysyła i pokazuje nam sporo widokówek
...no i co do dzisiaj jeszcze nikt nie dostał żadnej widokówki
mervik napisał(a):mysza73 napisał(a):Dogoniłam Cię wreszcie ,
fajna ta "rzymska" męka i ta następna również ,
no i znowu chyba sobie ferie zimowe w Italii zaplanuję .
..tak się zastanawiałem, ile można szukać tych apartamentów na wakacje
...więc pomyślałem że zaczekam na ciebie
walp napisał(a):Obydwa amfiteatry są godne zwiedzenia. Podobno większość osób, która widziała rzymskie Koloseum i amfiteatr w Puli twierdzi, że wspanialszą budowlą jest ta z chorwackiego miasta.
Ja nie rozstrzygam, obie budowle są monumentalne i obie "przenoszą" nas do czasów panowania rzymskich cesarzy.
Oba obiekty należą do największych tego typu na świecie. Władze Puli stwierdziły, że skoro w przeszłości amfiteatr służył celom rozrywkowym, to dlaczego nie miałby pełnić takiej funkcji obecnie. Stąd kontrastujące z wiekowymi murami, współczesne obiekty.
Chociaż rzymskie Koloseum także bywa miejscem koncertów światowych gwiazd, np. Andrea Bocelli wystąpił
w jednym i drugim amfiteatrze.
mysza73 napisał(a):mervik napisał(a):mysza73 napisał(a):Dogoniłam Cię wreszcie ,
fajna ta "rzymska" męka i ta następna również ,
no i znowu chyba sobie ferie zimowe w Italii zaplanuję .
..tak się zastanawiałem, ile można szukać tych apartamentów na wakacje
...więc pomyślałem że zaczekam na ciebie
Już znalazłam ,
no i do tego internet mi śmiga, więc spoko możemy jechać dalej .
tomekkulach napisał(a):walp napisał(a):Obydwa amfiteatry są godne zwiedzenia. Podobno większość osób, która widziała rzymskie Koloseum i amfiteatr w Puli twierdzi, że wspanialszą budowlą jest ta z chorwackiego miasta.
Ja nie rozstrzygam, obie budowle są monumentalne i obie "przenoszą" nas do czasów panowania rzymskich cesarzy.
Oba obiekty należą do największych tego typu na świecie. Władze Puli stwierdziły, że skoro w przeszłości amfiteatr służył celom rozrywkowym, to dlaczego nie miałby pełnić takiej funkcji obecnie. Stąd kontrastujące z wiekowymi murami, współczesne obiekty.
Chociaż rzymskie Koloseum także bywa miejscem koncertów światowych gwiazd, np. Andrea Bocelli wystąpił
w jednym i drugim amfiteatrze.
Podobnie zresztą jak Arènes de Nîmes:
mervik napisał(a):
..no dobra zaraz trzeba skręcić według wskazówek myszy
....coś za tunelem...zaraz my jedziemy z drugiej strony
...to znaczy przed i to chyba już tu gdzie wyjeżdża ten srebniak
Nie ja byłam pierwsza .mervik napisał(a):...ach ta ... mysza ... musiała wstawić te zdjęcie z tym wspaniałym widokiem
mervik napisał(a):...a co mi tam ... zaparkowałem i poszedłem przez hol hotelowy prosto do kawiarni z tarasikiem