Te naprawdę ciche zatoczki, to raczej od strony morza są dostępne a nie samochodem
Kilka ostatnich postów, to bardziej temat "Chorwacja , wczasy bez samochodu. ..." niz wyjazd w ciemno
Lednice napisał(a):Agbella, ja bylem w okolicach Rijeki i znam problem, ty nie
No,ale skoro ty wiesz lepiej, to jedz bez auta
Malo tego, rok temu bylem nastawiony na to, ze auto bedzie odpoczywac, a my jezdzic z Opatiji kolo Rijeki do innych miejscowosci autobusami
To byly mrzonki
Ceny biletow sa astronomiczne, bilety 2 razy drozsze niz w Polsce, a siec polaczen slaba
Rijeka to ludnosciowo mniej niz 1/10 aglomeracji slaskiej, nia da sie porownac do Gormego Slaska
agabella napisał(a):Lednice napisał(a):Agbella, ja bylem w okolicach Rijeki i znam problem, ty nie
No,ale skoro ty wiesz lepiej, to jedz bez auta
Malo tego, rok temu bylem nastawiony na to, ze auto bedzie odpoczywac, a my jezdzic z Opatiji kolo Rijeki do innych miejscowosci autobusami
To byly mrzonki
Ceny biletow sa astronomiczne, bilety 2 razy drozsze niz w Polsce, a siec polaczen slaba
Rijeka to ludnosciowo mniej niz 1/10 aglomeracji slaskiej, nia da sie porownac do Gormego Slaska
Nie chciałam w żaden sposób podważać Twojego autorytetu, chyba za bardzo ambicjonalnie do tego podchodzisz. Pozwól mi mieć moje tanie, studenckie wakacje bez samochodu. Pewno masz rację, ale dlaczego tak agresywnie chcesz mi udowodnić, że jestem nierozsądna? Proszę zakończmy mój wątek tutaj, bo nie chcę sobie obrzydzać wymarzonego wyjazdu. Pozdrawiam i życzę udanych wakacji
agabella napisał(a):Nie byłam jeszcze nigdy w Chorwacji, dlatego chciałam Was zapytać, bardziej doświadczonych, jak najlepiej szukać? Jechać w ciemno (ale jadę bez samochodu) czy lepiej coś sobie wcześniej znaleźć? Nocował ktoś w okolicy Rijeki i zna jakieś miłe, tanie miejsce?
mijagi napisał(a):Gdzieś czytałem, że jak biuro podróży to 'tylko' niemieckie. Na 99,99 nie zbankrutuje. A jak coś pójdzie nie tak to niezłe gratisy. A u nas to wiadomo jak jest. Dzisiaj są, jutro nie ma.
edekstary napisał(a):
i tak jak mówi vizila pełno tu hejterów,
Powrót do Alternatywne środki lokomocji