Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Do Brukseli za friko

Belgia wraz z Holandią i Luksemburgiem tworzy tzw. Benelux. Belgia jest stosunkowo młodym państwem – powstała dopiero w 1830 roku w wyniku wywalczenia niepodległości od Holandii. Smerfy to bajka, którą znają dzieci z całego świata. Seria o malutkich, niebieskich stworzeniach powstała dzięki belgijskiemu artyście o pseudonimie Peyo.
StaryMarek
Croentuzjasta
Do Brukseli za friko

Nieprzeczytany postnapisał(a) StaryMarek » 29.11.2024 15:23

Nie wiem czy było. Jak było to możecie ominąć
Ja szukałem wszędzie i przekopałem dostępne mi sieci internetowe.
Sprawa może dla niektórych blacha i prosta, więc nie uważam się jak bym odkrył Amerykę, ale jak trafiłem po kilku dniach poszukiwania to wrzałem EUREKA!!!
Więc może i komuś się przyda.

Wybieram się do Brukseli. Nie do parlamentu, tylko turystycznie.
Bruksela cała to strefa ekologiczna. Auto trzeba zarejestrować u nich. Wszędzie czytam że bezpłatna rejestracja, tylko jak to zrobić to po kilku dniach wykopałem
Wszystkie dostępne linki na Internecie prowadzą do pośredników. A ci jak powszechnie wiadomo ze stówy w opłacie nie zejdą. A i tak nie wiem czy nie jakieś lewe.
Do Paryża też chcieli 120 zł a samemu można sobie za 10 zł i to jedynie koszt przesyłki.
W końcu trafiłem. JEST EUREKA!!!. Dobrze że sobie zapisałem, bo szukam teraz kolejny raz i za cholerę trafić nie mogę.
Więc jeżeli komuś się przyda to proszę bardzo. Rejestracja darmowa i gotowe za 10 min
https://lez.brussels/mytax/en/registration/start

Proszę bardzo, nie dziękować. Jak komuś pomogłem może kawę postawić
https://buycoffee.to/krakowianka

:proszedzieki: :proszedzieki: :proszedzieki: :papa: :papa:

Powrót do Belgia - België

Do Brukseli za friko
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone