Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Długi ? tekst do przetłumaczenia bo mam problemy

Dział dla miłośników nie tylko czystej turystyki i wypoczynku. Nauka języka chorwackiego. Tematy publicystyczne, historia, film, muzyka, literatura, sport i kuchnia chorwacka.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
krk
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) krk » 17.06.2008 19:23

Czy ktoś pomoże to przetłumaczyc

Spoštovani!
Apartman v prizemlju ima sobu, kopaonu i kuhinju (za 2 osobe), na raspolago pa Vam nudimo još jednu sobu s kupaono. Sve to ima ulaz lože ali je sve u prizemlju. Vi ste ponekad bili sasvim gori (1. kat), taj apartman koji Vam nudimo pa se nalazi sasvim doli u prizemlju - prilaz nije iz ulice - pogleda na moe iz toga apartmana nema.
Molim Vas, da mi do 12. ure javite ali čete iznajmiti taj apartman doli.

Još to: željeli bi Vam nuditi apartman gori, a je več dugo zauzet. I ako se mozda ove godine nečemo vidjeti, želimo Vam sve dobro. Sretno!
Katarzyna Głydziak Bojić
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Katarzyna Głydziak Bojić » 17.06.2008 20:06

krk napisał(a):Czy ktoś pomoże to przetłumaczyc

Spoštovani!
Apartman v prizemlju ima sobu, kopaonu i kuhinju (za 2 osobe), na raspolago pa Vam nudimo još jednu sobu s kupaono. Sve to ima ulaz lože ali je sve u prizemlju. Vi ste ponekad bili sasvim gori (1. kat), taj apartman koji Vam nudimo pa se nalazi sasvim doli u prizemlju - prilaz nije iz ulice - pogleda na moe iz toga apartmana nema.
Molim Vas, da mi do 12. ure javite ali čete iznajmiti taj apartman doli.

Još to: željeli bi Vam nuditi apartman gori, a je več dugo zauzet. I ako se mozda ove godine nečemo vidjeti, želimo Vam sve dobro. Sretno!

No, chyba trafił Wam się gospodarz Słowieniec... niezły tekscik wypłodził... ani to po hr ani po slo... :D

Apartament na parterze składa się z pokoju, łazienki i kuchni (dla 2 osób); do dyspozycji Państwa proponujemy jeszcze jeden pokój z łazienką.
I tu zaczynaja się sachody, ponieważnie bardzo wiem, co autor miał na myśli...(gdyby napisał po slo, nie miałabym problemu...)
?Wejście do apartamentu przez (podwyższone) tarasy, ale to zdecydowanie parter. Porzednio byliście Państwo całkiem na górze (na I piętrze), teraz oferuujemy apartament całkiem na dole, na parterze. Wejście nie wychodzi na ulicę, nie ma też widoku na morze. Proszę dać znać do godziny 12, czy wynajmiecie Państwo ten apartament na dole.
P.S. chętnie zaproponowaliśbyśmy Państwu apartament na górze, ale jest on zarezewowany już od dawna. Jeśli jednak tego roku się nie spotkamy, życzymy wszystkiego dobrego. Powodzenia.

Powrót do Kultura chorwacka

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone