Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Dle leniwych - PZM już sprzedaje winiety słoweńskie

Którędy jechać? Ile zajmuje pokonanie trasy? Na jakich odcinkach drogi są płatne? Gdzie przekraczać granice? Nocować po drodze czy nie? A jeśli tak, to gdzie? Co zabrać w podróż, na co uważać, jak się zachowywać, jak radzić sobie w sytuacjach kryzysowych. Gdzie nie warto tankować i co z LPG.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
kozak
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) kozak » 04.05.2010 16:21

Zavadcoff
Ale się rozpisałeś...
Trudno się z Tobą zgodzić a zarazem trudno nie zgodzić.
To jest forum. Dla jednych wożenie słoików będzie dziadostwem dla innych omijanie autostrad sknerstwem, a jaszcze dla innych antena na dachu przejawem cwaniactwa.
Wszystko co piszesz jest prawdą - i nie byłoby tematu (czytaj problemu) gdyby co niektórzy forumowicze zamiast odpowiadać na postawione TU czy tam pytanie nie komentowali tego czy innego wpisu (pytania) tylko po prostu odpowiedzieli powtarzam ODPOWIEDZIELI a jeśli nie mają nic do powiedzenia to powstrzymali się od błazeńsko żenujących komentarzy. Bo każdy ma prawo zadać pytanie i każdy ma prawo się mylić.
Tak jak piszesz każdy ma prawo zabrać słoiczki, wydać po 50ojro a inny objechać autostradę. Pozdrawiam kozak
jasio
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jasio » 04.05.2010 17:11

Popieram dość tego ględzenia .
kozak na administratora wreszcie będzie porządek :!: :!: :!:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 04.05.2010 17:28

kozak napisał(a):Zavadcoff
Ale się rozpisałeś...
Trudno się z Tobą zgodzić a zarazem trudno nie zgodzić.
To jest forum. Dla jednych wożenie słoików będzie dziadostwem dla innych omijanie autostrad sknerstwem, a jaszcze dla innych antena na dachu przejawem cwaniactwa.
Wszystko co piszesz jest prawdą - i nie byłoby tematu (czytaj problemu) gdyby co niektórzy forumowicze zamiast odpowiadać na postawione TU czy tam pytanie nie komentowali tego czy innego wpisu (pytania) tylko po prostu odpowiedzieli powtarzam ODPOWIEDZIELI a jeśli nie mają nic do powiedzenia to powstrzymali się od błazeńsko żenujących komentarzy. Bo każdy ma prawo zadać pytanie i każdy ma prawo się mylić.
Tak jak piszesz każdy ma prawo zabrać słoiczki, wydać po 50ojro a inny objechać autostradę. Pozdrawiam kozak

Domyślam się, że to w większości do mnie-po wczorajszym Amen.
Powiem tak,drodzy dinozaurży Chorwacji wiecie wszystko, zobaczyliście wszystko, przejechaliście wszystkimi objazdami opisaliście każde źdźbło trawy i oczywiście nie chwalicie się jak przyjedziecie z wakacji.
To po diabła zadajecie te same pytania, ciągniecie wątki jak flaki z olejem.Czyżby pamięć już nie ta, doświadczenie zawiodło.
Bahama może i buńczuczny, pomyśl co się stało z dinozaurami.
O pieniądzach, słoikach i spirytusie nie pisze, bo w realu jedni mają za dużo jednego a za mało drugiego.
"Kozaczku"(dalej z sympatią) z tym Bałtykiem przegiąłeś.
Pozdrawiam.
kozak
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) kozak » 04.05.2010 18:02

Domyślam się, że to w większości do mnie-po wczorajszym Amen.

Nie zdecydowanie NIE o Tobie
Nie przeceniaj się ;)
"Kozaczku"(dalej z sympatią) z tym Bałtykiem przegiąłeś.
Pozdrawiam.

No przestań ... nad nasz bałtyk jeżdże tak samo często jak do Cro (ze względu na jod i nie tylko) mam bobaska. Jod powdycha mały .. i my. A wygrząć się jedziemy do Cro tak dla jasności - jak by nie pisać tam zawsze trafimy na pogodę a nawet najwyższy poziom jodu nie zaspokoi naszych wraz z małym synkiem całorocznych oczekiwań na odpoczynek w cieplutkim morzu. Poza tym nie jest to forum traktujące o wższości Bałtyku nad Adriatykiem hehe jedno i drugie ma swoje zalety. Dodam, że takiego piasku jak nad naszym morzem nigdzie nie spotkałem no poza Grecją. Ale tam troche daleko.
Ale zaznaczam nie jest to forum o bałtyku ani nie o grecji plażach.
NIe wyciągaj pochopnych wniosków, nie czuj się "wywołanym do tablicy" a przede wszystkim nie pisz już o tym.
Rozumiem, że chcesz doradzić, pomóc ale bez przesadyzmu pisz o swoich spostrzeżeniach nie komentuj innych ini sami wyciągną wnioski a ...o tym juz pisałem......
Amen :)
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 04.05.2010 18:42

Zrozumiałeś nieopaczne.
Z całym szacunkiem, Bałtyk to ty wciągnąłeś na to forum,no ale...
Jestem raczej skromnym człowiekiem,choć jak każdy odrobinę próżny.
Pozdrawiam.
szakal36
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) szakal36 » 04.05.2010 19:37

Zamieszanie się zrobiło. I pomyśleć, że Bahama chciał tylko dać info o możliwości zakupu winiet. A może zamknąć temat???
romuald22
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) romuald22 » 04.05.2010 23:51

szakal36 napisał(a):Zamieszanie się zrobiło. I pomyśleć, że Bahama chciał tylko dać info o możliwości zakupu winiet. A może zamknąć temat???

No właśnie.Chłopaki ale o sooo chodzi w końcu :roll: ???
Wiem - szybki zarzut czytania bez zrozumienia Waszych postów. Ale to tylko niezbyt bystry ja. Przepraszam. Zastanawiam się tylko czy Wy swe posty czytacie??? I który z Was kupuje 7 - dniową lub miesięczna winietę ???
aro_40
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) aro_40 » 10.05.2010 21:14

romuald22 napisał(a):który z Was kupuje 7 - dniową lub miesięczna winietę ???

szczerze? ja kupuję...
i żeby było weselej, w tym roku mam zamiar kupić także tę słoweńską :( wiem, mi też nóż się w kieszeni otwiera na cenę tej winiety, ale tak wybrali i tak mają (nasze autostradki też nie tańsze :( ). raz pojechałem objazdem i żałuję... kupa straconego czasu, błądzenie itp. i jeszcze nam się wyścig kolarski trafił (amatorów)... jak ktoś lubi to proszę bardzo, ja mogę mniej lodów zjeść, czy piwa wypić, a pojadę autostradą słoweńską z winietką :(
matrix02
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) matrix02 » 12.05.2010 13:38

Cena winietek w PZMOT przy kursie EURO 4 PLN jest bardzo atrakcyjna pare PLN w plecy ale jest komfort jazdy nocnej i brak szukania po stacjach :) http://www.pzmtravel.com.pl/gallery/194 ... owenia.jpg
Mijus
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Mijus » 12.05.2010 13:48

Jeszcze dotego PZMOT zdziera :oops:
FUX
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) FUX » 12.05.2010 13:49

A kto Ci każe szukać po stacjach?
Nawet na granicy czesko austriackiej dostaniesz... :lol:
matrix02
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) matrix02 » 12.05.2010 15:10

dostaniesz albo nie ,albo 7 dnowa albo miesiecznej brak i jest roczna ,i sie bujasz po stajach strata czasu
FUX
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) FUX » 12.05.2010 15:23

Pewnie się bujaleś, więc zrobisz, jak uważasz.

Pozdrawiam...
matrix02
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) matrix02 » 12.05.2010 16:15

Wole tracić czas na dobre jedzonko na latanie za winietkami to nie :D
ps i piwko
jasio
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jasio » 12.05.2010 16:50

matrix02 napisał(a):Wole tracić czas na dobre jedzonko na latanie za winietkami to nie :D
ps i piwko
Masz racje latanie nie dla nas my jedziemy na kołach 8)
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi

Dle leniwych - PZM już sprzedaje winiety słoweńskie - strona 4
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone