napisał(a) Jacek_Do » 22.07.2009 13:16
Nie wiem o co tyle szumu, ktoś wyraził opinię że w CRO jest drogo i wszyscy usiłują go zlinczować.
Ja też uważam że jest drogo bo mała cola 0,2l za 18kun to lekka przesada, tak jak sprzedawanie pizzy na kawałki, a z tym się spotkałem w Dubrowniku.
Jesli gdzieś jeszcze sprzedają pizzę na kawałki w restauracji to dajcie znać bo ja nie widziałem.(No chyba że w TESCO)
A skąd się to wzieło jak nie z wywindowanej ceny i próby sprzedania choćby w kawałkach.
To tak jakby dealer w cięzkich czasach sprzedawał samochody po kawałku, byle tylko sprzedać.
Standardem jest wydanie 200kun na obiad dla trzech osób, i to niezależnie od tego czy w Dubrovniku, Zuljanie, Orebicu, itp.
No chyba że ktoś naje się jednym naleśnikiem ale nie ja.
Tymniemniej i tak pewnie wrócę do Chorwacji, bo wakacje sa raz w roku i jeśli mnie stać wydać 8 000,00-10 000zł za trzy osoby, to mogę wybrać gdzie pojadę.
W Grecji wychodzi tyle samo, ciut taniej wyszło w Bługari.
A nad polskim morzem też nie ma rewelacji i cenowo wyjdzie podobnie.
Jesłi komuś drogo niech zabierze prowiant z domu, jedzie bocznymi drogami, nie zwiedza itp.
Niedawno czytałem że ktoś był tydzień z dojazdem kwaterą itp za 1000,00zł od osoby - i co dało się.
W życiu wszystkiego trzeba spróbować i Chorwacji też, spodoba się to będzie się wracać a jak nie to są tysiące innych opcji do wyboru do kloru w zależnosci od zasobności portfela.
I to wszystko.
A na forum każdy może napisać co chce, również się pożalić, nie wszyscy muszą być CRO entuzjastami.
Pozdrawiam.
P.S.
Ja też jestem z Krakowa i ostanio na obiad dla sześciu osub wydałem prawie 700,00zł
Ale można zjeść i za 15,00zł obiad wiem bo zamawiamy katering do pracy.
W CRO nie znalazłem nigdzie dania obiadowego poniżej 60-70kun.