amatorka turystyki napisał(a): Nie do końca rozumiem trend "wypoczywania" za wszelką cenę za granicą.
amatorka turystyki napisał(a):Nie zawsze ma się przecież ochotę zmagać z obcojęzycznymi tubylcami. Czasem się potrzebuje pewnego komfortu i spokoju. Myślę, że jeśli chodzi o wypoczynek i turystykę połączoną z relaksem, lepiej jest wybrać się gdzieś w Polskę. Można dokładnie określić jakich usług się oczekuje(np typ masażu), nie jechać trudzić się podróżą, nie martwić się o "klątwę faraona" i inne podobne przypadłości. Nie do końca rozumiem trend "wypoczywania" za wszelką cenę za granicą.
amatorka turystyki napisał(a):Nie zawsze ma się przecież ochotę zmagać z obcojęzycznymi tubylcami. Czasem się potrzebuje pewnego komfortu i spokoju. Myślę, że jeśli chodzi o wypoczynek i turystykę połączoną z relaksem, lepiej jest wybrać się gdzieś w Polskę. Można dokładnie określić jakich usług się oczekuje(np typ masażu), nie jechać trudzić się podróżą, nie martwić się o "klątwę faraona" i inne podobne przypadłości. Nie do końca rozumiem trend "wypoczywania" za wszelką cenę za granicą.
amatorka turystyki napisał(a):Proszę uprzejmie o polecenie miejsc we Włoszech, ale takich z dala od głównych ośrodków turystycznych. Czy ktoś był w miejscu ciepłym pod względem nie tyleż klimatu, co relacji międzyludzkich?
amatorka turystyki napisał(a): Myślę, że jeśli chodzi o wypoczynek i turystykę połączoną z relaksem, lepiej jest wybrać się gdzieś w Polskę.
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko