Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Dlaczego !!!! Hotel Marina Lucića Primosten!!!

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
radziu1974
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) radziu1974 » 26.07.2010 17:16

Przypadkiem zobaczyłem ruiny hotelu jw. w Primosten . W sieci informacji jak na lekarstwo . Zdjęć prawie wcale . Wiem że hotel jest opuszczony od ponad 20 lat . Póżniej wkleję parę zdjęć . Prosze może ktoś ma jakieś informacje , wie troche więcej o tym hotelu ?
binkowskig
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) binkowskig » 26.07.2010 17:24

radziu1974 napisał(a):Przypadkiem zobaczyłem ruiny hotelu jw. w Primosten . W sieci informacji jak na lekarstwo . Zdjęć prawie wcale . Wiem że hotel jest opuszczony od ponad 20 lat . Póżniej wkleję parę zdjęć . Prosze może ktoś ma jakieś informacje , wie troche więcej o tym hotelu ?

Podobnie jest w Igrane...kiedyś piękny Hotel . Dzisiaj z każdym rokiem coraz większa ruina. Od moich gospodarzy dowiedziałem się, że to hotel jednego z zakładów w Nowym Sadzie...dzisiaj Serbia....i w sumie wiadomo o co chodzi. Niektóre pokoje na upartego nawet nadawały się do zakwaterownia, były łóżka...warunki spartanskie...nawet jakieś dwie rosjanki wypłoszyliśmy podczas zwiedzania.
Biker_HR
Cromaniak
Re: Dlaczego !!!! Hotel Marina Luciæa Primosten!!!

Nieprzeczytany postnapisał(a) Biker_HR » 26.07.2010 19:19

radziu1974 napisał(a):Przypadkiem zobaczy³em ruiny hotelu jw. w Primosten . W sieci informacji jak na lekarstwo . Zdjêæ prawie wcale . Wiem ¿e hotel jest opuszczony od ponad 20 lat . Pó¿niej wklejê parê zdjêæ . Prosze mo¿e kto¶ ma jakie¶ informacje , wie troche wiêcej o tym hotelu ?

Hotel Marina Lucica bio je ranije u vlasnistvu Hotelsko-turistickog poduzeca Primošten, a 2002. godine dogodlia se privatizacija, koju je Drzavno odvjetnistvo RH poništilo.

http://www.nacional.hr/clanak/38596/ist ... primostena

U medjuvremenu pojavio se novi investitor i kupac, pa ce i taj hotel uskoro biti obnovljen.

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone