napisał(a) piotrmks » 07.10.2008 21:34
FUX napisał(a):Nie do końca tak. Mi chodzilo o nadmierne epatowanie.
Pociecha w krokodylku, widoczek, pociecha z lodem, widoczek, pociecha z mamusią, widoczek, pociecha w wodzie widoczek. Większość fotek z pociechą w zbliżeniu z metra, góra dwoch...
Czy my nie wiemy jak lody, krokodylek, czy kamienie w Jadranie wygladają
?
Właśnie o tym pisałem. Ludzie umieszczają w necie zdjecia z różnymi motywami. Ty akurat się dziwisz/oburzasz, że pełno tu zdjęć z dziećmi fotografowanymi w róznych ujeciach. ja natomiast dziwie się, ze Ty sie dziwisz. IMO to dość proste do wyjaśnienia;
1. Na tym forum jest stosunkowo duzo kobiet. A kobiety uwielbiaja chwalić się dziecmi.
2. Wiekszosc ludzi nie potrafi fotografowac. A dzieci jak wiadomo na zdjeciach zawsze jakos wychodza.
pewnie znalazłoby sie jeszcze kilka innych powodow. Mam tez nadzieje, że nikogo nie uraziłem.
FUX zarzuciłeś mi niekonsekwencje. Więc powtórzę. Ja nie umieszczam zdjęć dzieci. Może dlatego, ze za ni nie przepadam, poza oczywiście moim. Może dlatego, że nie lubie ich fotografować bo są wg mnie za "głdadkie". Ale tak samo jak rozumiem ludzi umieszczajacych zdjecia swoich dzieci, tak rozumiem gości fotografujacych sie na tle swoich samochodów, motorów czy stare panny z kotami na rekach, których znajdziesz sporo na portalach randkowych.
P.S. ja akurat mam hopla na punkcie fotek z krajobrazami, którymi zreszta katuje w innym watku.