Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Dlaczego dzieci?

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
FUX
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) FUX » 07.10.2008 16:33

MorskiPas napisał(a):
Janusz Bajcer napisał(a):Wpisałem z ciekawości: nick FUX :wink: i jesteś na 10 miejscu :lol: :lol:

Nick FUX na 10 miejscu :lol: :lol: :lol: :lol:

Janusz, wisisz mi czyszczenie monitora.

No widzisz. Fux to potęga!
Różnica jedna, że wyklikaliście mój nick, a nie zdjęcia Rodziny, terminy wakacji, etc. :wink:
P.S. Szkoda, że nie szukałeś na ustawieniu światowym... :wink:
MorskiPas
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) MorskiPas » 07.10.2008 16:47

FUX napisał(a):wyklikaliście mój nick

Kliknąłeś w Nick FUX na 10 miejscu czy w ciemno potwierdzasz, że to Twój nick :?:

:twisted: :lool: :papa:
FUX
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) FUX » 07.10.2008 16:58

Kliknąłem, a Ty moje wskazanie :roll:

:mrgreen:
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 07.10.2008 17:45

Ktoś tu jest chory. Dajcie już spokój. Ciągle w mediach straszą i Wy też zaczynacie zboczeńcami rodziców straszyć. To tak jak w prasie, Pismaki szukają sensacji za wszelką cenę. Własną matkę poświęcą dla srebrników. Część z nich winna pożegnać się z tym zawodem. Oczywiście przepraszam uczciwych dziennikarzy. To jest tak jak w piłce nożnej. minister chce zrobić porządek, a zarząd piłki nożnej bez honoru dalej trzyma swój ryj w korycie. Obłuda i korupcja wśród działaczy sportowych. W Chinach przewodniczący związku szermirzy liczył sobie ponad 70 lat i pełnił tą funkcję od 1981 roku, czy to nie jest pazerność na pieniądze. Musiał być czynnym członkiem PZPR, że zostać w tych latach wyznaczony na prezesa. Zresztą wielu jest jeszcze takich czerwonych działaczy, zmieniajacych poglądy jak chorągiewki.

Fux, niezły z Ciebie Zadymiarz.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 07.10.2008 17:53

ho ho

Mądrości z księgi przysłów, jeszcze tylko powinien coś ze swoich mądrości dopisać woka i będzie cały skład mędrców forumowych. Fux tak trzymaj popieram twój pogląd w całej rozciągłości. A chorych ludzi darku1 rzeczywiście nie brakuje.
MorskiPas
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) MorskiPas » 07.10.2008 18:08

FUX napisał(a):Kliknąłem, a Ty moje wskazanie :roll:

Nie, bo nie zrozumiałem (jaśniej poproszę), tak samo jak nie rozumiem (teraz już serio) co może sie stać jak ktoś zamieści zdjęcie dziecka. Bo na razie bijecie pianę a jako argument widzę tylko "wyjazd na urlop i obrobienie mieszkania" (co jestem w stanie sobie teoretycznie wyobrazić, ale co to ma wspólnego z dziećmi?). Może ktoś napisze konkretnie i na temat?

pozdrav K
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 07.10.2008 18:19

MorskiPas napisał(a):
Janusz Bajcer napisał(a):Wpisałem z ciekawości: nick FUX :wink: i jesteś na 10 miejscu :lol: :lol:

Nick FUX na 10 miejscu :lol: :lol: :lol: :lol:

Janusz, wisisz mi czyszczenie monitora.

Mnie chodziło o nick "FUX" kierujący do Cro.pl :D

Akcje FUX'A idą w górę - teraz w googlach jest już na 7 miejscu :lol: :lol:

Ps. Zapomniałem dodać , że google mam ustawione na:
szukaj stron w językach: polski, chorwacki, angielski
i to pewnie ma znaczenie na jakiej pozycji w wynikach szukania jest FUX . Cro.pl i Janusz Bajcer :lol:
Ostatnio edytowano 07.10.2008 18:27 przez Janusz Bajcer, łącznie edytowano 1 raz
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 07.10.2008 18:24

MorskiPas napisał(a):

Nie, bo nie zrozumiałem (jaśniej poproszę), tak samo jak nie rozumiem (teraz już serio) co może sie stać jak ktoś zamieści zdjęcie dziecka. Bo na razie bijecie pianę a jako argument widzę tylko "wyjazd na urlop i obrobienie mieszkania" (co jestem w stanie sobie teoretycznie wyobrazić, ale co to ma wspólnego z dziećmi?). Może ktoś napisze konkretnie i na temat?

pozdrav K

Jak chcesz to pokazuj zdjęcia swoich dzieci, ja uważam że nie ma takiej potrzeby tak samo jak nie wiedzę potrzeby podawania swoich danych do publicznej wiadomości i innych rzeczy po których mógłbym być namierzony i nie chodzi tu o strach tylko o racjonalność.
MorskiPas
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) MorskiPas » 07.10.2008 19:03

zebik napisał(a):Jak chcesz to pokazuj zdjęcia swoich dzieci, ja uważam że nie ma takiej potrzeby tak samo jak nie wiedzę potrzeby podawania swoich danych do publicznej wiadomości i innych rzeczy po których mógłbym być namierzony i nie chodzi tu o strach tylko o racjonalność.

Oczywiście, że nie ma potrzeby ale nie popadajmy w psychozę generowaną głównie przez media. Moje nazwisko i adres zna wiele osób na tym forum i jest też na forum kilka osób, które delikatnie mówiąc nie darzą mnie sympatią (przynajmniej tak było kilka lat temu, może teraz już mnie wszyscy lubią?). I co z tego. Żyję z tym i włos mi z głowy nie spadł. Ludzie nie są tacy źli jak to w telewizji pokazują.

To było o strachu a teraz o racjonalności: jak Ci się wydaje, że w internecie jeśli nie podasz nazwiska, adresu, zdjęcia to jesteś anonimowy to ... Ci się tylko wydaje.

pozdrav K
PS. Tym którzy boją się własnego cienia dedykuję rysunek Andrzeja Mleczki z wrześniowego numeru Polityki

PS2. Nadal moja wyobraźnia nie jest za słaba, żeby widzieć co złego może się stać po pokazaniu zdjęcia dziecka.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 07.10.2008 19:31

MorskiPas napisał(a):....jak Ci się wydaje, że w internecie jeśli nie podasz nazwiska, adresu, zdjęcia to jesteś anonimowy to ... Ci się tylko wydaje....

Amen 8)
Morski - bardzo dobre podsumowanie jałowej dyskusji z cyklu: "co by było gdyby....." :wink:
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 07.10.2008 19:38

zebik napisał(a):
MorskiPas napisał(a):

pozdrav K

Jak chcesz to pokazuj zdjęcia swoich dzieci, ja uważam że nie ma takiej potrzeby tak samo jak nie wiedzę potrzeby podawania swoich danych do publicznej wiadomości i innych rzeczy po których mógłbym być namierzony i nie chodzi tu o strach tylko o racjonalność.

A co ma Zebik piernik do wiatraka. Nie chcesz, to nie pokazuj dzieci, nie podawaj swoich danych, nie wypowiadaj się na forum i nie zawracaj d...y
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 07.10.2008 19:45

darek1 napisał(a):
zebik napisał(a):
MorskiPas napisał(a):

pozdrav K

A co ma Zebik piernik do wiatraka. Nie chcesz, to nie pokazuj dzieci, nie podawaj swoich danych, nie wypowiadaj się na forum i nie zawracaj d...y

Dobra ja się wyłączam admin, mody, cromaniacy wszyscy na tych co mają inne zdanie, należy mówić tylko tak jak chcą ci najwaźniejsi. Więc zmieniłem zdanie jestem za a nawet przeciw.
Darek1 - skończ.
Ostatnio edytowano 07.10.2008 19:56 przez Użytkownik usunięty, łącznie edytowano 2 razy
AndrzejJ.
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) AndrzejJ. » 07.10.2008 19:48

FUX
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) FUX » 07.10.2008 20:05

Morski Pas
PS2. Nadal moja wyobraźnia nie jest za słaba, żeby widzieć co złego może się stać po pokazaniu zdjęcia dziecka.

Nie do końca tak. Mi chodzilo o nadmierne epatowanie.
Pociecha w krokodylku, widoczek, pociecha z lodem, widoczek, pociecha z mamusią, widoczek, pociecha w wodzie widoczek. Większość fotek z pociechą w zbliżeniu z metra, góra dwoch...
Czy my nie wiemy jak lody, krokodylek, czy kamienie w Jadranie wygladają :roll: ?
darek1
Ja juz wiem, że jeżeli nie masz nic treściwego do napisania, to wszystko do d... sprowadzasz 8) .
MorskiPas
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) MorskiPas » 07.10.2008 20:43

zebik napisał(a):admin, mody, cromaniacy wszyscy na tych co mają inne zdanie

Nie bądź "miętki". Co ma admin do wiatraka?. Dał Ci admin bana? Moderator Ci post skasował? A może Cromaniak Ci napluł do zupy?

Jak masz inne zdanie to poprzyj je argumentami. Tylko tyle i aż tyle. Rozmawiamy sobie luźno a nie obrażamy się na siebie wzajemnie. A jak się chcemy wycofać to piszemy "przekonaliście mnie". Popatrz w archiwalne posty to zobaczysz, że ja wiele razy przyznawałem innym rację jeśli mnie przekonali.

pozdrav K
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

Dlaczego dzieci? - strona 3
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone