Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Dlaczego dzieci?

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 06.10.2008 21:54

mirso napisał(a):dzięki Adam
Widzę że jestes fanem Thompsona, ja po powrocie w tym roku z Cro również.
Ale nie afiszuj się z tym tak, bo Cię "namierzą"przeciwnicy jego twórczości-oczywiście żart.
Pozdrav

Spokojnie mirso :lol: - tu na forum jest dużo fanów Thompsona i Adasia oraz Ciebie obronimy :wink: :lol: :papa:
FUX
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) FUX » 07.10.2008 06:20

Taaa. Macie rację.
Fotki, nicki=imię nazwisko, miejscowość, profesja,kalendarz wyjazdowy, jakim autem jeżdżę.....
Powodzenia :lol: .
Rysio
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rysio » 07.10.2008 07:29

FUX, jeśli myślisz, że ten który Ci potencjalnie może opingolić mieszkanie szuka na tym forum informacji to się raczej mylisz :wink: Strata czasu dla jednego z drugim, bo w inny sposób również można te informacje zebrać a przede wszystkim poprzez obserwację. Co do dzieci ... wiesz jakoś mnie argumentami nie przekonałeś :D :wink:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 07.10.2008 07:38

Spokojnie, nie dajmy się zwariować, ortrożności nigdy za wiele, ale
" mania prześladowcza " to też choroba. Każdy ma wolną wolę i postępuje
jak mu rozsądek nakazuje.Pozdrawiam. :lol:
MTG
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) MTG » 07.10.2008 08:18

FUX napisał(a):Taaa. Macie rację.
Fotki, nicki=imię nazwisko, miejscowość, profesja,kalendarz wyjazdowy, jakim autem jeżdżę.....

Czy ta ostrożność pojawiła się wraz z pojawieniem się portalu NK?
FUX
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) FUX » 07.10.2008 08:53

MTG napisał(a):

Nigdy sie tam nie zapisalem i tego nie zrobię... :roll:
Tam to jest dopiero cyrk...
Z jednej strony ochrona danych osobowych, a ludzie telefony, adresy, domy, samochody umieszczają... :lol: .
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 07.10.2008 08:56

FUX napisał(a):
MTG napisał(a):

Z jednej strony ochrona danych osobowych, a ludzie telefony, adresy, domy, samochody umieszczają... :lol: .

A ja się zapisałem i dzięki temu w najbliższą sobotę mam spotkanie
z "laseczkami z podstawówki" :lol: (koledzy też będą)
FUX
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) FUX » 07.10.2008 08:59

Rysio napisał(a):FUX, jeśli myślisz, że ten który Ci potencjalnie może opingolić mieszkanie szuka na tym forum informacji to się raczej mylisz :wink: Strata czasu dla jednego z drugim, bo w inny sposób również można te informacje zebrać a przede wszystkim poprzez obserwację. Co do dzieci ... wiesz jakoś mnie argumentami nie przekonałeś :D :wink:

[url]Google.pl[/url]

Wprowadziłem trzy wyrażenia; kalendarz wyjazdów, wyjazdy na urlop termin, kalendarz wyjazdowy.

Uwierz na slowo, że jeżeli ktoś tą wyszukiwarką sie posłuży i wpisze moją trzecią frazę, to :wink:
sprawdź samemu.
:mrgreen:

Milego dnia.
FUX
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) FUX » 07.10.2008 09:03

Janusz Bajcer napisał(a):
FUX napisał(a):
MTG napisał(a):

A ja się zapisałem i dzięki temu w najbliższą sobotę mam spotkanie
z "laseczkami z podstawówki" :lol: (koledzy też będą)

Miłego spotkania.
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 07.10.2008 09:29

FUX napisał(a):[url]Google.pl[/url]

Wprowadziłem trzy wyrażenia; kalendarz wyjazdów, wyjazdy na urlop termin, kalendarz wyjazdowy.

Uwierz na slowo, że jeżeli ktoś tą wyszukiwarką sie posłuży i wpisze moją trzecią frazę, to :wink:
sprawdź samemu. :mrgreen:

Wpisałem: kalendarz wyjazdowy - i Cro.pl jest na pierwszy miejscu :lol:

Wpisałem z ciekawości: nick FUX :wink: i jesteś na 10 miejscu :lol: :lol:

Wpisałem też: Janusz Bajcer - i tak jak Cro.pl - jestem na pierwszym miejscu :roll: :lol: :lol: :lol:

Ale śpię spokojnie (choć krótko :wink: )

Pozdrav
Ostatnio edytowano 07.10.2008 09:34 przez Janusz Bajcer, łącznie edytowano 1 raz
FUX
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) FUX » 07.10.2008 09:31

Janusz Bajcer napisał(a):
Ale śpię spokojnie (choć krótko :wink: )

Pozdrav

Ja także.
Czasami miałbym ochotę dłużej... :wink:
piotrmks
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) piotrmks » 07.10.2008 13:55

FUX napisał(a):Przeglądam kilka wątków, związanych z ostatnimi podróżami do Cro.
W wiekszości relacji, nacisk fografii położony jest na zdjęcia swoich pociech.
Pytam, po co? Czemu ma to slużyć? Po co foty na kole, krokodylu, z lodami, etc.
W któryms z wątków, zostałem najpierw obsobaczony, że przesadzam, czepiam się, o co ci znowu chodzi i w tym stylu...
Jednak jedna Kobieta, po rozmowie ze swoim Mężem, przyznala mi rację...
Stwierdziła, żę jednak nasza prywatność powinna być chroniona. Nasze dzieciaki sa największym skarbem (dla mnie np. tak), więc zamiast umieszczać ich galerie, chrońmy je.
No właśnie.
W końcu jest to forum o Chorwacji, a nie nasze dziecko, nasza klasa, czy inne.

FUX sprawiasz wrażenie, że urwałeś sie z choinki. No chyba, ze dopiero zacząłes korzystać z netu.
Net to wspaniałe narzędzie do poprawiania swojego wizerunku. Robi się to na rózne sposoby. W młodszym wieku pokazuje sie gołe brzuchy i nie tylko. Ew szybkie samochody. W "naszym" zamiast mięśnia piwnego i zmarszczek lepiej sie pochwalić dziećmi. Nic w tym dziwnego. Sam robię swojej córce dużo zdjęć. Bo fotogeniczna jest :-). Z tym , ze akurat nie odczuwam potrzeby wrzucania ich do sieci.
FUX
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) FUX » 07.10.2008 13:59

piotrmks napisał(a):
FUX sprawiasz wrażenie, że urwałeś sie z choinki. No chyba, ze dopiero zacząłes korzystać z netu.
Net to wspaniałe narzędzie do poprawiania swojego wizerunku. Robi się to na rózne sposoby. W młodszym wieku pokazuje sie gołe brzuchy i nie tylko. Ew szybkie samochody. W "naszym" zamiast mięśnia piwnego i zmarszczek lepiej sie pochwalić dziećmi. Nic w tym dziwnego. Sam robię swojej córce dużo zdjęć. Bo fotogeniczna jest :-). Z tym , ze akurat nie odczuwam potrzeby wrzucania ich do sieci.

Skąd tyle sprzeczności w Twojej wypowiedzi?
Najpierw mnie ganisz, a za chwilę przyznajesz rację... :roll:
Na rozdwojenie jaźni cierpisz :wink: ?
mirso
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) mirso » 07.10.2008 14:42

a może zakończymy niepotrzebny wątek i wrzuci ktoś parę zdjęć z CRO -oczywiście bez dzieci!!Wszyscy bedą zadowoleni
Pozdro
MorskiPas
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) MorskiPas » 07.10.2008 15:50

Janusz Bajcer napisał(a):Wpisałem z ciekawości: nick FUX :wink: i jesteś na 10 miejscu :lol: :lol:

Nick FUX na 10 miejscu :lol: :lol: :lol: :lol:

Janusz, wisisz mi czyszczenie monitora.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

Dlaczego dzieci? - strona 2
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone