Niektórzy uczestnicy tego forum wyrwą się jak Filip z Konopii i trzy grosze wtrącą omijając posty i tematy...
O zgrozo..
Trochę taktu Panowie i Panie i bez urazy, jeżeli omijam, to się nie wypowiadam z szacunku dla innych..
Doman73 napisał(a):To omijaj, co tu robisz....

.png)
Doman73 napisał(a):Bo przede wszystkim taniej...
.png)
Doman73 napisał(a):Cóż nie wszyscy lubią wygody, niektórzy celowo utrudniają sobie życie..
Osobiście nie mam nic przeciwko, każdy może spróbować..
Jednak nadal uważam, ze camping w Cro to udręka, jest po prostu za gorąco...
.png)
gusia-s napisał(a):Doman73 napisał(a):Cóż nie wszyscy lubią wygody, niektórzy celowo utrudniają sobie życie..
Osobiście nie mam nic przeciwko, każdy może spróbować..
Jednak nadal uważam, ze camping w Cro to udręka, jest po prostu za gorąco...
Rozumiem że w Cro nie rozstajesz się z klimatyzacją. Na plażę nie chodzisz, nie zwiedzasz bo gorąco siedzisz cały pobyt w chłodnym apartamencie?
O cenach na kempingach tez pojęcia nie masz a się wypowiadasz.
Za to wiesz co dla kogo jest udręką.
Anai napisał(a):Doman73 to jest wątek, w którym się pisze dlaczego się wybrało wakacje na campingu - Ty najwyraźniej campów nie lubisz...
Załóż se więc wątek pt. Dlaczego apartament? i tam pisz...

.png)
.png)
SingSing74 napisał(a):Nie reagujcie na tego trolla. Cztery razy napisał, że mu za gorąco, że kempingi tylko dla dorosłych i tego typu głupoty. Ewidentne zaczepki pisane pewnie z nudów.
.png)
bluesman napisał(a):Bodzioch Marek napisał(a):domyślam się, że dla wielu to argument nr 1, jadnak nikt do tego się nie przyznaje. .
Moim zdaniem jesteś w błędzieargumenty wymienione powyżej
.png)
antek23 napisał(a):Dlaczego kemping??
Prawdę mówiąc to w ty roku jadę na kemping po raz pierwszy, po przeczytaniu właśnie tego wątku. Namówiliście mnie, do cro jadę nie po raz pierwszy. Wyjazd na kemping będzie pierwszy raz.

.png)