baunty napisał(a): przeczytaj wątek od początku, jak na koniec czytania wciąż nie będziesz wiedział - to daj se spokój, nie zrozumiesz.
dobre
bluesman napisał(a):baunty napisał(a):w ramach wyjaśnienia: wypoczynek na campingu to nie jest to samo co wyjazd "pod namiot", to jest inna forma wypoczynku.
Bądź tak miły i wyjasnij mi tą różnicę ?
ita napisał(a):bluesman napisał(a):baunty napisał(a):w ramach wyjaśnienia: wypoczynek na campingu to nie jest to samo co wyjazd "pod namiot", to jest inna forma wypoczynku.
Jak dla mnie akurat nie ma różnicy. Jeździłam w PL pod namiot i tez było fajnie, choć zdecydowanie inne warunki, mimo, że ja do CRO jeżdżę na mały kemping. a nie na jakieś wypasione z atrakcjami.
W CRO nie trzeba farelki w nocy używać
bluesman napisał(a):baunty napisał(a):w ramach wyjaśnienia: wypoczynek na campingu to nie jest to samo co wyjazd "pod namiot", to jest inna forma wypoczynku.
fiechu napisał(a):Swoją drogą to mogli byśmy zrobić ankietę wśród forumowiczów odnośnie wyjazdu na camping.
Chodzi o rodzaj naszego stałego zamieszkania czy domek czy blok.
Może jest w tym jakaś zależność , ze np. osoby mieszkające w domach wybierają camping jako namiastkę domu z ogródkiem a mieszkańcy bloku wolą apartamenty z sąsiadami.
Być może ideologia wymyślona na potrzebę chwili a może coś w tym jest.
fiechu napisał(a):Swoją drogą to mogli byśmy zrobić ankietę wśród forumowiczów odnośnie wyjazdu na camping.
Chodzi o rodzaj naszego stałego zamieszkania czy domek czy blok.
Może jest w tym jakaś zależność , ze np. osoby mieszkające w domach wybierają camping jako namiastkę domu z ogródkiem a mieszkańcy bloku wolą apartamenty z sąsiadami.
Być może ideologia wymyślona na potrzebę chwili a może coś w tym jest.
SingSing74 napisał(a):Moim zdaniem na to, jakie wakacje wybieramy jako rodzina, największy wpływ ma żona, a nie to, gdzie mieszkamy )))))