Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Dla zainteresowanych sklepami "duty free"

Jacy są Chorwaci, ile co kosztuje w Chorwacji, czy warto jadać w restauracjach, co zabrać ze sobą z Polski, czym najlepiej płacić, na co szczególnie uważać oraz wszystkie inne pytania i uwagi związane z wyjazdami, także te nietypowe czy specjalistyczne, powinny znaleźć się w tym miejscu.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
krystek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) krystek » 21.07.2004 18:16

a właściwie , to ich popłuczynami :http://www.kompas-mts.si/shop/ .
wodnik
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) wodnik » 23.07.2004 10:48

krystek napisał(a):a właściwie , to ich popłuczynami :http://www.kompas-mts.si/shop/ .

funkcjonują, a jakże tylko kto tam teraz kupi

np: Martini 7,5 EURO ok.35 zł u nas w markicie 27-29
Stary Szuler 10 EURO u nas w markeci podpbnie
Smirnow ( cena z baaaaajki ) 19,5 EURO za 1 l - bez komantarza
Sliwowica Makarska 17,5 EURU
Jim 15 EURO 1l

jeszcze kosmetyki wychodzą przyzwoicie ok.10-15% taniej niz u nas.
ale, ale, w Tesko na Słowacji firomowe mozna kupić jeszcze taniej
:wink:
krystek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) krystek » 23.07.2004 11:24

wodnik napisał(a):jeszcze kosmetyki wychodzą przyzwoicie ok.10-15% taniej niz u nas.ale, ale, w Tesko na Słowacji firomowe mozna kupić jeszcze taniej :wink:

A jeśli pamiętasz , to w którym Tesco , co i po ile , bom żywotnie zainteresowany .
wodnik
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) wodnik » 23.07.2004 19:32

krystek napisał(a):
wodnik napisał(a):jeszcze kosmetyki wychodzą przyzwoicie ok.10-15% taniej niz u nas.ale, ale, w Tesko na Słowacji firomowe mozna kupić jeszcze taniej :wink:

A jeśli pamiętasz , to w którym Tesco , co i po ile , bom żywotnie zainteresowany .

jak wróca moje Panie to coś napisze , ba ja na tym stoisku nie byłem. Prawda jest taka, że najlepiej pujść u nas do Galerii Centrum na dział kosmetyczny popatrzeć, powąchać wybrac 2-3 rodzaje kosmatykow i tam szukać ( tak zrobiły moje ) i kupiły coś z PUMY ( ponoć mych chłopy mamy gorsze nosy?).
Ja osobiście kupiłaem Cartiera 100ml; u nas prawie niedostępny (13 487 SIT = 253zł.) ala na granicy SLO/Hr miedzy Klagenfurtem i Ljubljana , moja żona też na granicy Allure Chanel Eau De Parfum 100 ml. 22002 SIT =396 zł. u nas ok.500

To Tesko w Bratyslawie jest obok Hotelu Flora i czynne jest jak głosi nalepka na okrągło.
:wink:
krystek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) krystek » 23.07.2004 19:37

Dzięki . Pozostanie sklep pt. Allegro i pewni dostawcy towaru.
Bond
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bond » 27.07.2004 12:54

No z tym Allegro to też loteria, a o uczciwośći 'tam' to trzeba by długo pisać.
Pozdr.

Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone