Aktualne dziś:
Hrvatski karneval
Pozdrawiam
Rafał
a to ja napisał(a):Brzmi ciekawie.
Miejsce - klimatyczne
Dziś - ostatni wieczór.
Może być ciekawie ...
Oj, szkoda, że nie wkleiłeś tego wczoraj ...
Wpadłabym "przy okazji" do W-wy.
Jacek L napisał(a):tytuł jest obrzydliwy - nie lubię Warszawiaków bo jeden z nich ukradł mi szczoteczkę do zębów (elektryczną) , a drugi z zazdrości uszkodził silnik łodzi ! - Wszystko miało miejsce w 2008 08 11 do 15 w CRO !!!
Jacek L napisał(a):tytuł jest obrzydliwy - nie lubię Warszawiaków bo jeden z nich ukradł mi szczoteczkę do zębów (elektryczną) , a drugi z zazdrości uszkodził silnik łodzi ! - Wszystko miało miejsce w 2008 08 11 do 15 w CRO !!!
asikx napisał(a):Jacek L napisał(a):tytuł jest obrzydliwy - nie lubię Warszawiaków bo jeden z nich ukradł mi szczoteczkę do zębów (elektryczną) , a drugi z zazdrości uszkodził silnik łodzi ! - Wszystko miało miejsce w 2008 08 11 do 15 w CRO !!!
Swornychgaci,
Sławomir Wocial napisał(a):asikx napisał(a):Jacek L napisał(a):tytuł jest obrzydliwy - nie lubię Warszawiaków bo jeden z nich ukradł mi szczoteczkę do zębów (elektryczną) , a drugi z zazdrości uszkodził silnik łodzi ! - Wszystko miało miejsce w 2008 08 11 do 15 w CRO !!!
Swornychgaci,
Upierałbym się , że ze Swornegaci
Pozdrav.