Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Dla warszawiaków i nie tylko

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
asikx
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) asikx » 14.02.2009 11:56

Aktualne dziś:
Hrvatski karneval

Pozdrawiam
Rafał
a to ja
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) a to ja » 14.02.2009 16:03

Brzmi ciekawie.
Miejsce - klimatyczne :)
Dziś - ostatni wieczór.
Może być ciekawie ...

Oj, szkoda, że nie wkleiłeś tego wczoraj ...
Wpadłabym "przy okazji" :wink: do W-wy.
asikx
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) asikx » 14.02.2009 16:16

a to ja napisał(a):Brzmi ciekawie.
Miejsce - klimatyczne :)
Dziś - ostatni wieczór.
Może być ciekawie ...

Oj, szkoda, że nie wkleiłeś tego wczoraj ...
Wpadłabym "przy okazji" :wink: do W-wy.

Baa... Dopiero dziś małżonka powiadomiła mnie, że przyuważyła reklamy tej imprezy w metrze :? .

Pozdrawiam
Rafał
Jacek L
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jacek L » 14.02.2009 19:11

tytuł jest obrzydliwy - nie lubię Warszawiaków bo jeden z nich ukradł mi szczoteczkę do zębów (elektryczną) , a drugi z zazdrości uszkodził silnik łodzi ! - Wszystko miało miejsce w 2008 08 11 do 15 w CRO !!!
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 14.02.2009 19:35

Jacek L napisał(a):tytuł jest obrzydliwy - nie lubię Warszawiaków bo jeden z nich ukradł mi szczoteczkę do zębów (elektryczną) , a drugi z zazdrości uszkodził silnik łodzi ! - Wszystko miało miejsce w 2008 08 11 do 15 w CRO !!!

Tak tytuł jest cienki -a tę szczoteczkę to ci buchnął jakiś głąb spod Otwocka co już z 5 miesięcy w Warszawie jest i się wozi. Już nie ma takich warszawiaków jak Popiołek z serialu "Dom"
AndrzejJ.
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) AndrzejJ. » 14.02.2009 19:42

Jacek L napisał(a):tytuł jest obrzydliwy - nie lubię Warszawiaków bo jeden z nich ukradł mi szczoteczkę do zębów (elektryczną) , a drugi z zazdrości uszkodził silnik łodzi ! - Wszystko miało miejsce w 2008 08 11 do 15 w CRO !!!

Chyba mi dziś to forum nie wchodzi.Nic tylko coś trzebaby się napić . :wink: A Niemców lubisz ? Kapelusze i płaszcze gniotą .!
I jeszcze druga wojna światowa.A Rosjan lubisz. Kurek nam zakręcili.
I jeszcze druga wojna światowa,okupacja ,Katyń. A Litwinów lubisz , a Ukraińców ?
A może Ślązaków też nie lubisz. :D
Darmar
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Darmar » 14.02.2009 21:22

Jesli chodzi o kapelusz to chetnie bym przybił gwoździem.Ale i tak lubie własciciela ...fajnie kwiczał .
Dziadek Maciek
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Dziadek Maciek » 14.02.2009 21:28

Masz rację--tytuł jest obrzydliwy, ale jak strasznie są obrzydliwi niektórzy mieszkańcy Częstochowy, obecnie Dobrodzień :!: :!:
Darmar
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Darmar » 14.02.2009 21:37

Warszawa...marzenie ..zawsze tam chciałem mieszkać.Miasto inteligentnych ludzi.Zauważam to od pewnego czasu :lol:
a to ja
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) a to ja » 14.02.2009 21:46

Ludzie !
Co ma hrvatski karnewal do słownych wiatraków, które puściliście w ruch?

Nawet nie próbuję zrozumieć ...

Milszego wieczoru życzę.
W każdym zakątku Polski.

Howgh !
asikx
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) asikx » 14.02.2009 21:54

Złapałeś za rękę, która trzymała dowód z miejscem zameldowania, zostawili tablicę rejestracyjną, czy tylko tak sobie pomawiasz wszystkich mieszkańców Warszawy? Tym się różnimy Szanowny Panie - mnie jak co kto kradnie, to niezależnie od tego czy jest z Białegostoku, Pułtuska, Krakowa czy Swornychgaci, jest po prostu złodziejem. I nic mi do innych mieszkańców tych miast i wsi.

Specjalnie dla Ciebie nie będę czynił żadnych kroków w celu zmiany tego tytułu. Tylko po to, żeby Cię gryzł w oczy. Nie mam najmniejszego zamiaru zastanawiać się, czy użycie sformułowania "dla warszawiaków" w tytule kogoś boli. Jeżeli boli znaczy, że mały z niego człowiek i jakieś niezrozumiałe dla mnie kompleksy piją go pod pachami. Może w ogóle zabronimy używać słowa "Warszawa" na tym forum? Co?

Rafał
Ostatnio edytowano 14.02.2009 21:59 przez asikx, łącznie edytowano 1 raz
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 14.02.2009 21:58

asikx napisał(a):

Swornychgaci,

Upierałbym się , że ze Swornegaci :)
Pozdrav.
asikx
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) asikx » 14.02.2009 22:00

Sławomir Wocial napisał(a):
asikx napisał(a):

Swornychgaci,

Upierałbym się , że ze Swornegaci :)
Pozdrav.

Może być z Małej Kloni, Zimnej Wódki i Rumunek. Obojętne :)

Pozdrawiam
Rafał
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 15.02.2009 00:31

asikx napisał(a):Aktualne dziś:
Hrvatski karneval

Pozdrawiam
Rafał

Ciekawe czy grała jakaś hrvarska glazba :?:

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone