Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

dla ochłody

Wybieracie się do Chorwacji, ale macie wątpliwości odnośnie pogody? Czy nie będzie za zimno lub za gorąco? Jak inni znieśli chorwacki klimat?
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
bogdan63
Croentuzjasta
dla ochłody

Nieprzeczytany postnapisał(a) bogdan63 » 10.07.2007 07:11

witam wszystkich, szczególnie tych którym zagorąco w chorwacji ...
http://www.kronplatz.com/de/skigebiet/webcam/,
na szczęście trochę sypneło, można sie ochłodzić !!!
pozdrawiam.
romek
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) romek » 10.07.2007 18:33

Pozdrav z Gradaca,tu od miesiaca nie padalo,dzisiaj kilka kropli deszczu na 30 minut wygnalo nas z plazy, jest super,widoki jak zwykle cudne a nie bylem tu od 4 lat,troche sie zmienilo,ale nadal jest tak swojsko- viva hrvatska republika!!!! Jedzie sie dwa razy szybciej- srednia nie spieszac sie wyszla nam przez cala autostrade w HR 125km na godzine,spalanie 9,07l na 100km(1,6benzyna- Megane).Jest parno ale w pracy mam takze parno (32-34stopni bez klimy bo sie nie da zalozyc na naszym bloku operacyjnym).Dzieki temu zaden upal mnie nie rusza.....jak na razie pokim mlody....
twardy
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) twardy » 11.07.2007 06:35

ale wam zazdroszcze , ja mam jeszcze ponad dwa tygodnie do wyjazdu :lol:

Powrót do Pogoda i klimat

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone