Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

dla milosnikuw spiningu!!!!!!!

Piaszczyste plaże? To w Chorwacji jednak rzadkość. Ale może są tacy, którzy chcą podzielić się z innymi swoją wiedzą na ten temat. Potrzebujesz łagodnego zejścia do morza? A może lubisz nurkować czy wędkować? Chcesz wypożyczyć łódkę i poznać Chorwację od strony morza? Albo masz skuter wodny i chcesz go zabrać?
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
marcin dyszy
Globtroter
dla milosnikuw spiningu!!!!!!!

Nieprzeczytany postnapisał(a) marcin dyszy » 13.12.2008 19:26

do mojej metody na chorwackie rybki potrzebne som:zylka min 30mm ,haki rozmiar wedlug wlasnego uznania,ciezarek od 10gr,kretliki.
A wiec tak, musimy wykonac zestaw podobny do tych na nasze sledzie,zresztom je tezozna uzyc,foliom lub bez,ale wlasnorecznie wykonane to wieksza satysfakcja :D ,na haki dajemy mocno ugniecione ciasto,chleb,cokolwiek i zciongamy,pzy zcionganiu odrywajom sie male kawaleczki pzynenty kture wabiom ryby,na tom metode nie ma bata :D :D :twisted:
prosze o komentaze i dzielenie sie informacjami,uwagami.
PS:na tom metode zlowileem belone,rainbow fisz i jakies ciple i ruzne inne rybki wszystkie dobre :wink:
mutiaq
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) mutiaq » 13.12.2008 19:37

http://bykom-stop.avx.pl/
oto mój komentarz... :roll:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 13.12.2008 19:45

marcin dyszy napisał(a):do mojej metody na chorwackie rybki potrzebne som:zylka min 30mm ,haki rozmiar wedlug wlasnego uznania,ciezarek od 10gr,kretliki.
A wiec tak, musimy wykonac zestaw podobny do tych na nasze sledzie,zresztom je tezozna uzyc,foliom lub bez,ale wlasnorecznie wykonane to wieksza satysfakcja :D ,na haki dajemy mocno ugniecione ciasto,chleb,cokolwiek i zciongamy,pzy zcionganiu odrywajom sie male kawaleczki pzynenty kture wabiom ryby,na tom metode nie ma bata :D :D :twisted:
PS:na tom metode zlowileem belone,rainbow fisz i jakies ciple i ruzne inne rybki wszystkie dobre :wink:

Popraw pisownię na polską i wtedy podyskutujemy.
Lubuszanin
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Lubuszanin » 13.12.2008 20:09

Marcin Dyszy jest normalnie extra ;).Usmialem sie do lez z tej instrukcji ;).100% jest to Dysortografia i Dysleksja i nikt tego nie zmieni ;).
Polecam tę strone ;).
http://www.dysleksja-poradnik.org/
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 13.12.2008 20:27

Lubuszanin napisał(a):...Dysortografia i Dysleksja i nikt tego nie zmieni ;).

Moim zdaniem nawet 3 D
Adam.B
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Adam.B » 13.12.2008 20:29

JacYamaha napisał(a):
Lubuszanin napisał(a):...Dysortografia i Dysleksja i nikt tego nie zmieni ;).

Moim zdaniem nawet 3 D

hahaha xD:D :D :D :D
marcin dyszy
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) marcin dyszy » 13.12.2008 20:44

klawa zepsuta.3 z polaka,dyslekcja z rub z tego mix= :?
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 13.12.2008 20:47

marcin dyszy napisał(a):klawa zepsuta.3 z polaka,dyslekcja z rub z tego mix= :?

Serio, serio :?: :lol:
Ale w tym wątku to nawet nieźle Ci poszło www.cro.pl/forum/viewtopic.php?p=331666 ... ht=#331666 poprawiał Ci to ktoś przed wysłaniem :?: :lol:
Lubuszanin
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Lubuszanin » 13.12.2008 20:51

marcin dyszy napisał(a):klawa zepsuta.3 z polaka,dyslekcja z rub z tego mix= :?

To chcesz nas poinformowac, ze udalo ci sie lowic ryby z brzegu w Adriatyku?Moze choc uda ci sie podac nazwy tych ryb lub fotki masz?
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 13.12.2008 21:03

marcin dyszy napisał(a):do mojej metody na chorwackie rybki potrzebne som:zylka min 30mm ,haki rozmiar wedlug wlasnego uznania,ciezarek od 10gr,kretliki.

Mój komentarz jest taki , wysyłam Cię palmę :!:

Obrazek

i przypominam , że kwarantannę od Admina już miałeś za takie posty.

Kolejny post w tym stylu i temat wyląduje na śmietniku , jak poprzednie.
:!: :!: :!:
mutiaq
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) mutiaq » 14.12.2008 02:01

nie czekałabym na nic, tylko kłódeczkę :twisted:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 14.12.2008 10:10

mutiaq napisał(a):nie czekałabym na nic, tylko kłódeczkę :twisted:

mutiaq - spokojnie ORMO czuwa :wink: :lol: 8)
Lubuszanin
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Lubuszanin » 14.12.2008 11:13

Chcecie aby Marcin Dyszy nie mogl pisac na forum?Dlaczego, bo nie potrafi pisac w naszym jezyku?A jesli ma papier od psychologa, ze jest dyslektykiem, to usprawiedliwi jego niepoprawne pisanie?Moze zeskanuje papierki od psychologa i udostepni nam na forum?
stola1
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) stola1 » 14.12.2008 13:03

No ja też taka czepialska nie byłabym i przeniosłabym to do działu "Trochę humoru".... :lol:
Myślę, że każdy czytając to się uśmiał , albo chociażby uśmiechnął pobłażliwie :lool: :lool: - więc tam byłoby akuratne :wink:
Ewa 40
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Ewa 40 » 14.12.2008 18:33

Nie ukrywam,że i mnie się na wesoło czytało tekst marcina......,
ale muszę Wam powiedzieć,że mam kolegę,który się jąka,ma dyslekcję i pisze dokładnie tak samo jak marcin i to się u niego już nie zmieni.
A jest takim samym człowiekiem,jak my :)
Następna strona

Powrót do Plaże & Adriatyk - żeglowanie, nurkowanie, wędkowanie...

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone