endryu napisał(a):15 czerwca będzie chyba wiadomo jak z cenami (link w poprzednim moim poście)
Planuję jechać 16/17 czerwca to dowiem się pierwszy
endryu napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):Podany wcześniej link przez endryu jest "starej daty"
linki dotyczą 2018r.
dominikzw napisał(a):Czyli do ceny która mi wyszła 248 (jadę w sierpniu) muszę doliczyć 10% ? czy już uwzględnia ta kwota te 10% ?
anakin napisał(a):malinero napisał(a):Czy te różnice rzędu kilkunastu zl są na tyle znaczące aby wpływały na decyzję o trasie podróży?
Tak samo jak ceny euro czy koszt paliwa........
Coroczne dywagacje, które zawsze kończą się jednym.
Kto chce ten jedzie.
PysiaczekAsiaczek napisał(a):Witam was, czy mógłby mi ktoś pomóc?
Wybieram się z chłopakiem i psem pierwszy raz do Chorwacji, konkretniej Galizany. Wyjeżdżamy z Pszczyny i nie wiemy jaką obrać trasę żeby było najtaniej. Jedziemy od 19.05 do 26.05 więc na 7 dniową winietę w Słowenii się nie wpisujemy w związku z tym nie wiemy co nam się najbardziej opłaci. Patrzyliśmy na ceny winiet ale nie wiem jak porównać to z cenami chorwackich autostrad. Wiadomości w internecie które znaleźliśmy nie dawały nam konkretnego obrazu. Lepiej jechać Czechy,Austria,Słowenia,Chorwacja czy przez Słowacje i Węgry? Druga sprawa gdzie kupować winiety, chcieliśmy kupować przez internet ale właśnie sprawa karencji nam to utrudnia. Z góry bardzo dziekuje za odpowiedź
PysiaczekAsiaczek napisał(a):Jedziemy Galizana-Pszczyny z tolltickets winiety mogą nam nie dojść, przewidywany czas to jest czwartek za tydzien tj. 17.05 ale róznie to bywa a tak bez tego nie mozemy zostać. Nie wiemy co robic, wszystko kalkulujemy. Myslelismy ze mamy jeszcze czas sie tym zajac a wychodzi ze nie :/ polecacie cos od siebie?
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi