czlowiek_bigos napisał(a):Dzięki. Aż sobie sprawdzę, chociaż wydawało mi się, że jest ulaz, izlaz i tyle...
Może na słoweńskich stronach... poszukam sobie
Tu masz Słowenię: http://www.dars.si/Vsebina/Mapa.aspx?a=c&id_menu=259
czlowiek_bigos napisał(a):Dzięki. Aż sobie sprawdzę, chociaż wydawało mi się, że jest ulaz, izlaz i tyle...
Może na słoweńskich stronach... poszukam sobie
Sheenna napisał(a):Witam, chciałabym odświeżyć wątek kosztów dojazdu. Jadę w czerwcu z Poznania do Novigradu. Czy możecie zaproponować mi najlepszą trasę ( w miarę dokładnie ) i opisać jakie koszty mnie czekają dojazdu? Czy te wszystkie winiety i opłaty muszę kupować po drodze (jeżeli tak to gdzie) czy mogę już wcześniej kupić w Polsce. Jakie są mniej więcej koszty tankowania w Chorwacji. Gdzie najbezpieczniej po drodze się zatrzymywać (jadę z małymi dziećmi). Zdecydowaliśmy się tak na szybko na wyjazd pierwszy raz stąd te pytania.Z góry dziękuję za wyczerpującą odpowiedź
czesiu1976 napisał(a):Możesz kupić na ul.Czarnkowskiej w Poznaniu cena 356 zł Czechy na miesiąc, Austria 2x po 10 dni, Słowenia na miesiąc
czesiu1976 napisał(a):Bo lubię - kolega pytał gdzie a nie gdzie taniej
czesiu1976 napisał(a):Ok sorki pytała Kasia
A o tym przepłacaniu to się nie zgodzę wolę zapłacić może więcej i jechać w spokoju a nie potem co chwile stać w kolejkach na stacjach po winete
czesiu1976 napisał(a): A o tym przepłacaniu to się nie zgodzę wolę zapłacić może więcej i jechać w spokoju
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi