Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Dla Jacka G.

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
platon
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) platon » 23.12.2004 19:27

Myśle ,że Jacek nie jest zakłopotany .Raczej nie ma dostepu do komputera.
Myśl.Myśl ,która przenosi góry jak ktos napisał.
Myśl ,która powstaje w Nas ,a potem zaczyna się rodzina ,budujemy dom,tworzymy firmę,pojawia sie wkoło nas wielu ludzi.Z jednej mysli powstaje tyle róznych i wspaniałych rzeczy.No i dzieci.Bo najpierw też o tym trzeba pomyślec. :lol:
Myślimy o Jacku,Slawku....tylko gdzie tą myśl przekazać?
Ja myślę ,ze jutro trzeba ją po prostu wysłac w kosmos,gdzieś tam gdzie jest zostawiony ,,Łuk na niebiosach"
A ta mysl napewno wróci jako uzdrawiająca dla nich.Ktos powie magia.
Ale ta magia to dla nich.Tylko trzeba w to wierzyć.
Wracajcie chłopcy do Zdrowia.
Jutro Wigilia 21.50.
Polo
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Polo » 23.12.2004 20:48

platon napisał(a):Myśl.Myśl ,która przenosi góry jak ktos napisał.
Myśl ,która powstaje w Nas ,a potem zaczyna się rodzina ,budujemy dom,tworzymy firmę,pojawia sie wkoło nas wielu ludzi.Z jednej mysli powstaje tyle róznych i wspaniałych rzeczy.No i dzieci.Bo najpierw też o tym trzeba pomyślec. :lol:
Ja myślę ,ze jutro trzeba ją po prostu wysłac w kosmos,gdzieś tam gdzie jest zostawiony ,,Łuk na niebiosach"
Jutro Wigilia 21.50.

platon, miałeś wspaniały pomysł, aby jutro sie spotkać na forum w intencji powrotu do zdrowia Jacka i Sławka. Ale każdy kolejny Twój post w tej sprawie jest coraz głupszy. Lepiej już przestań! Spotkajmy sie jutro o 21.50 (bardzo chcę być razem z Wami, ale nie wiem czy będę mógł na 100%).
Piszesz takie idiotyzmy (łuk na niebiosach :roll: , kosmos :x , magia :o ), że przykro czytać. A do tego mnóstwo błędów.

I najważniejsze:
To nie myśl przenosi góry, ale wiara. I nikt tego nie napisał, to wszyscy wiedzą!

pozdrawiam,
Polo :?
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 23.12.2004 21:03

Życzę Wam ...aby przynajmniej w tym jednym poście nie doprowadzić do sprzeczek i kłótni...
zoohha
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) zoohha » 23.12.2004 21:25

JACKU _nie będę o niczym Tobie pisała. Pomyślę tylko.
zoohha
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) zoohha » 23.12.2004 21:26

przepraszam Cię Sławku_____-oczywiście pomyślę , pomyślę także o Tobie.
platon
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) platon » 23.12.2004 21:57

Polo napisał(a):
platon napisał(a):Myśl.Myśl ,która przenosi góry jak ktos napisał.
Jutro Wigilia 21.50.

platon, miałeś wspaniały pomysł, aby jutro sie spotkać na forum w intencji powrotu do zdrowia Jacka i Sławka. Ale każdy kolejny Twój post w tej sprawie jest coraz głupszy. Lepiej już przestań! Spotkajmy sie jutro o 21.50 (bardzo chcę być razem z Wami, ale nie wiem czy będę mógł na 100%).
Piszesz takie idiotyzmy (łuk na niebiosach :roll: , kosmos :x , magia :o ), że przykro czytać. A do tego mnóstwo błędów.

I najważniejsze:
To nie myśl przenosi góry, ale wiara. I nikt tego nie napisał, to wszyscy wiedzą!

pozdrawiam,
Polo :?

Cześć Polo.
Nie mam do Ciebie pretensji ,że tak piszesz.
Po prostu bądż jutro z nami dla Jacka i Sławka.
To myśl przenosi góry.I nie wszyscy to wiedzą.
Wspólna ,szczera myśl.Za jej pomocą wyrażamy swa wiarę w to co wierzymy .Łuk na niebiosach to umownie to co w Biblii nam napisano ,że Bóg zostawił nam na wieczna pamiatkę,, Łuk na niebiosach''.
Ale tak wogóle serdecznie pozdrawiam Polo.
Po prostu jutro bądżmy razem.Dla nich.
MorskiPas
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) MorskiPas » 24.12.2004 10:11

Nawiązałem kontakt sms-owy z Jackiem.
Jacek napisał:

"Krzysiu. Nie wiem czy dam rade dostac sie do kompa dzisiaj choc sie postaram. Jesli mozesz to napisz dla mojej calej rodziny forumowej zeby sie nie martwili, ze bedzie dobrze, ze mam zamiar napic sie z Wami na kolejnym zlocie, ze mam zamiar pojechac jeszcze do cro i ze nie ma takiej sily co by zmienila te plany i ze przy moim stole na moje zyczenie jest jeszcze jedno dodatkowe nakrycie dla wszystkich z forum"
JoeF
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) JoeF » 24.12.2004 11:55

MorskiPas napisał(a):Jacek napisał: ...........

Napiszę tylko jedno, dawno żadna informacja nie uradowała mnie tak bardzo :!:

Pozdrawiam
Józek

P.S. Dziwny jest ten fenomen. Można powiedzieć, że z niektórymi się znamy osobiście, z większością nie a mimo to "w powietrzu" wytwarza się taka wspaniała aura, która powoduje że wszyscy czujemy się bliską sobie RODZINĄ...
Jurek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jurek » 24.12.2004 13:33

Jacku cieszymy się !!!!!!!!!!!!!!!!!! Resztę napisał Józek.
Jurek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jurek » 24.12.2004 21:52

Jesteśmy!!! Nucimy kolędy myślami jesteśmy chłopaki z Wami !!!!!!!!!!!!
Polo
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Polo » 24.12.2004 21:53

Jestem z Wami.

Jackowi i Sławkowi życzę powrotu do zdrowia. Znam dużo przypadków, kiedy w beznadziejnej sytuacji zdarzały się cuda. Uwierzcie i... wracajcie na croforum... Proszę, wracajcie!

Polo :|
JoeF
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) JoeF » 24.12.2004 21:54

Trochę nas mało "on-line" ale myślę, że o wiele więcej osób jest z nami chociaż nie mogą się podłączyć...
platon
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) platon » 24.12.2004 21:54

Jackowi i Sławkowi zdrowia,zdrowia i przedewszystkim zdrowia życzę.
bazyl
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) bazyl » 24.12.2004 21:58

jestem ....
Polo
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Polo » 24.12.2004 22:03

slapol napisał(a):Życzę Wam ...aby przynajmniej w tym jednym poście nie doprowadzić do sprzeczek i kłótni...

Masz rację :oops: Twoje życzenia już się spełniły, bo obiecuję, że nic niemiłego tutaj nie napiszę.

Pozdrawiam,
Polo :D
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

Dla Jacka G. - strona 2
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone