Čestitam, Bocian. Da, ovo je lubenica.
Arbuz wkopany w dno i przyduszony kamieniem, żeby nie odpłynął
Lednice napisał(a):Arbuz z solą morska
Lednice napisał(a):Smakuje
Lednice napisał(a):PabloX napisał(a):Lednice napisał(a):Plaża fajnista ]
Taka spokojna, familijna plaża, mało komercyjna mimo dużej popularności, szczególnie wśród Chorwatów.
.
No, o ataku komercji świadczy tylko kukurydza
PabloX napisał(a):Szczątkowa komercja jest, np. bar, płatne parkowanie i ta łódeczka z kukurydzą. Ona kursuje wzdłuż wybrzeża, do Prnjicy przybija ze 2 razy dziennie.
gusia-s napisał(a): Z ciekawości zapytam, ile kasują za parking??? my byliśmy na kemp. Sv. Duh przez kilka dni i wiem, że tam też kasowali ale jakoś nie zorientowałam się po ile bo nas nas jako mieszkańców kemp. nie obowiązywały opłaty wjazdowe. Podejrzewam, że na wszystkich plażach za Sv. Duhem opłaty były podobne.
piotrf napisał(a):Arbuz , zwykły arbuz . . . a już myślałem , że trafiłeś na UFO , albo chociaż ślady , niezbite dowody jego bytności tam
PabloX napisał(a):piotrf napisał(a):Arbuz , zwykły arbuz . . . a już myślałem , że trafiłeś na UFO , albo chociaż ślady , niezbite dowody jego bytności tam
Rozumiem rozczarowanie, ale kto powiedział, że na Pagu nie widziałem UFO
O, proszę... nad Metajną... chociaż, może to była tylko chmura albo jakieś złudzenie optyczne...
PabloX napisał(a):Rozumiem rozczarowanie, ale kto powiedział, że na Pagu nie widziałem UFO
O, proszę... nad Metajną... chociaż, może to była tylko chmura albo jakieś złudzenie optyczne...
Lednice napisał(a): Zachowywało się agresywnie Porywało dziewczyny do środka w celu wiadomym i kradło piwo oraz rakiję
gusia-s napisał(a): hehe, ale to było przed Ożujskiem vel Karlovackiem czy po???
gusia-s napisał(a): no przyznam, że sie tam szwedałam po tym deptaku z nadzieją na bliskie spotkanie ale poza meeee i beeeee nic