Witaj Pablo!
Poczytam i ja, a i się naoglądam.
Pozdrawiam.
Wojtek
PabloX napisał(a):
Z góry widzimy Beretnicę, przy brzegu cumuje sławetny "Festini"
Rozglądam się za zjazdem na Beretnicę, ale musiałem przeoczyć.
MRK napisał(a):PabloX napisał(a):Co tak wielu pagomaniaków widzi w Metajnie? Coś w niej musi być, ale co? Nie wiem, ja tego nie zauważyłem
To nie pagomaniak coś widzi w Metajnie, to...Metajna ściąga złymi siłami pagomaniaków do siebie:)
MRK napisał(a):PabloX napisał(a):Z góry widzimy Beretnicę, przy brzegu cumuje sławetny "Festini"
Czekaj, czekaj...albo mi się źle wydaje, albo coś pomieszałeś:). Jak z góry widziałeś Beretnicę? W którym miejscu? Szukałeś zjazdu na Beretnicę, a takiego zjazdu nie ma, bo nie prowadzi na nią żadna droga:). Pokaż tą Twoją Beretnicę, bo zakładam, że chyba o inną plażę chodzi:).
iwwoj napisał(a):Witaj Pablo!
Poczytam i ja, a i się naoglądam.
Pozdrawiam.
Wojtek
gusia-s napisał(a):PabloX napisał(a):
Z góry widzimy Beretnicę, przy brzegu cumuje sławetny "Festini"
Z góry raczej widzieliście Rucicę a zjazd do niej masz na powyższym foto tam gdzie stoją 2 auta i w lewo i dopiero z Rucicy z buta na Beritnicę ... albo wpław
PabloX napisał(a):
Tyle, że później te złe moce musiały gdzieś się rozwiać, bo już na miejscu nie zostaliśmy zaczarowani
MRK napisał(a): Po mojemu, to Rucica raczej też nie powinna być widoczna z Zubovici...choć tu się nie upieram, bo może gdzieś jakiś fragment....przy czym... na Rucicy nie ma żadnych dużych kamieni:).
MRK napisał(a):PabloX napisał(a):
Tyle, że później te złe moce musiały gdzieś się rozwiać, bo już na miejscu nie zostaliśmy zaczarowani
Jak mi się w końcu zachce i zacznę relację, to może zmienisz zdanie:)
MRK napisał(a):Po mojemu, to Rucica raczej też nie powinna być widoczna z Zubovici...choć tu się nie upieram, bo może gdzieś jakiś fragment....przy czym... na Rucicy nie ma żadnych dużych kamieni:).
Buber napisał(a):Między Zubovici a Metajną jest uvala Plat ...
PabloX napisał(a):MRK napisał(a):PabloX napisał(a):Co tak wielu pagomaniaków widzi w Metajnie? Coś w niej musi być, ale co? Nie wiem, ja tego nie zauważyłem
To nie pagomaniak coś widzi w Metajnie, to...Metajna ściąga złymi siłami pagomaniaków do siebie:)
No tak, nas ściągnęła, bo pojechaliśmy zamiast po obiedzie legnąć gdzieś w cieniu
Powrót do Nasze relacje z podróży