tony montana napisał(a):To co pokazałeś na Pagu to Girenica?
To Girenica... I fakt, doopy nie urywa. Cztery dni temu pojechaliśmy na nią...po czym zawrocilismy . Absolutnie nic ciekawego.
PabloX napisał(a):A jak w te upały wytrzymujesz w Mandre bez wody (no, poza tą morską)?
W radio od wczoraj mówią o dużej awarii wodociągów w gminie Kolan.
MRK napisał(a):[... Lun dopiero we wtorek, więc obadamy.
gusia-s napisał(a):MRK napisał(a):[... Lun dopiero we wtorek, więc obadamy.
Możesz po drodze obadać jak sytuacja na kempie Drazica w Borovici czy nie jest zapchany please, please To tylko ok. 300 m w lewo od drogi głównej.
DJ Pablox sorry za śmiecenie
MRK napisał(a):Oki. Obadamy i dam znać. Wtorek wieczorem lub środa rano:-).
gusia-s napisał(a): Jeszcze raz przepraszam DJ PabloX za załatwianie prywatnych interesów więcej się to nie powtórzy
gusia-s napisał(a): a swoją drogą, miksuj że DJ co nieco chciałabym podpatrzeć jeszcze przed wyjazdem
PabloX napisał(a):Odwiedzamy miasto Pag......ale bez ochów i achów.
MRK napisał(a):PabloX napisał(a):Odwiedzamy miasto Pag......ale bez ochów i achów.
Mnie w ogóle miasta w Cro już raczej nie zachwycają. Jestem nieczuły na piękno starej architektury. Co innego przyroda. A Pag...kolejne miasto do obejrzenia. Żona ma ciut inaczej. Ją miasta kręcą .
ps... inaczej...Nowy Jork, Ottawa mi się podobały...więc chyba problem jest w tym, że już większość miast w Cro widziałem i każde jednak jest podobne:)...i chyba szukam jakichś bardziej nowoczesnych miejsc...albo może powinienem zmienić cel wyjazdów przez najbliższe lata z Cro na inny kraj:).