Bocian napisał(a):
Do Jadranki dojeżdżasz w Ploce, (jadąc autostradą przez Vrgorac)
jara napisał(a):Od 2 tygodni,tj.od powrotu zTribunji planuję przyszłoroczny urlop.Chcę jechać na Peljesac,szukam,czytam,oglądam,podziwiam.Połowy miejscowości wymienionych przez Fanów Peljesaca nie ma na mapie,druga połowa jest i dzięki temu mam punkt odniesienia jak znaleźć resztę.
Mam tylko dwa małe,a może "duże" pytania do Aldonki.
Jak dojechać do Borje?
Ile jest km z Borje do Orebica,bo fajny apartament,spokój i plaża to jedno,a podstawowe potrzeby życiowe drugie?
Oczywiście o odpowiedzi proszę też innych Cromaniaków.
Pozdrav
ruwado napisał(a):Zapisuję się do Klubu W lipcu 2012 spędziłem w Orebicu 2 tygodnie. Zwiedziłem cały Peljesac, Korculę, Mljet, Imotski, Dubrovnik, Mostar, Kravicę, Poctelji, Blagaj. Peljesac jest cuuuuuudnyyyyyyyy!!!. Magiczna kraina. A te obrazki z Divnej....
Bocian napisał(a):ruwado napisał(a):Zapisuję się do Klubu W lipcu 2012 spędziłem w Orebicu 2 tygodnie. Zwiedziłem cały Peljesac, Korculę, Mljet, Imotski, Dubrovnik, Mostar, Kravicę, Poctelji, Blagaj. Peljesac jest cuuuuuudnyyyyyyyy!!!. Magiczna kraina. A te obrazki z Divnej....
A ja jadę 9 raz na półwysep i całego nie zwiedziłem...
jara napisał(a):Bocian napisał(a):ruwado napisał(a):Zapisuję się do Klubu W lipcu 2012 spędziłem w Orebicu 2 tygodnie. Zwiedziłem cały Peljesac, Korculę, Mljet, Imotski, Dubrovnik, Mostar, Kravicę, Poctelji, Blagaj. Peljesac jest cuuuuuudnyyyyyyyy!!!. Magiczna kraina. A te obrazki z Divnej....
A ja jadę 9 raz na półwysep i całego nie zwiedziłem...
a ja pierwszy raz
viltob08 napisał(a):jara napisał(a):Daj Bóg,że nie ostatni,ale mój pesel pogania i nakazuje zobaczyć inne rejony Chorwacji
jara, z tego co pamiętam, to Ty też w tym roku Trpanj, może jakoś się spotkamy? My Peljesac w tym roku też po raz pierwszy
Powrót do Chorwacja w naszym obiektywie