Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Divna Duba zasięg sieci komórkowych

Miejsce na najczęstsze pytania i rady dla osób początkujących i zapoznających sie z realiami wyjazdu do HR. Jeśli jedziesz pierwszy raz, nie wiesz co zabrać, jaką trasę wybrać ... to tutaj szukaj pomocy.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 14.06.2012 17:34

Mam pytanie odnośnie zasięgu na tej plaży. Spędzę tam 9 dni i niestety muszę mieć telefon włączony. Czy ktoś może był na tej plaży i widział jacy operatorzy się zgłaszają?.
Sprawdzałem na stronach podanych przez kogoś na forum:
http://www.t-mobile.hr/2/20-20-60-00-00.asp
http://www.vipnet.hr/vipme-usluge/karta-pokrivenosti
http://www.tele2.hr/privatni-korisnici/ ... -i-brzine/
Ale dokładnie nie widać na grafikach.
Sabina_wawa
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Sabina_wawa » 15.06.2012 20:09

nie pamiętam, który z operatorów, ale na 100% zasięg tam jest, byliśmy w zeszłym roku i nie było problemu
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 15.06.2012 20:44

Ok. Dzięki bardzo. Nikt się nie odzywał. Już się bałem, że zasięgu tam nie ma. :D :D :D
anek cro
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) anek cro » 10.07.2012 16:48

nie wiem czy nie za późno, ale byłam tam trzykrotnie i niestety telefon zawsze dzwonił :-)
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 10.07.2012 16:56

anek cro napisał(a):nie wiem czy nie za późno, ale byłam tam trzykrotnie i niestety telefon zawsze dzwonił :-)

Nie nie. Wyjazd na początku września. Dzięki. :D :D
anek cro
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) anek cro » 10.07.2012 16:58

To jak już tam dotrzecie to spróbujcie koniecznie kawałek dalej, trzy przepiękne plaże, przed chwilką pisałam o nich w temacie plazy w Dubie...
pozdrawiam
Będę tam pod koniec sierpnia, więc wtedy mogę służyć dokładnym wykazem operatorów :-)
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 10.07.2012 17:31

anek cro napisał(a):To jak już tam dotrzecie to spróbujcie koniecznie kawałek dalej, trzy przepiękne plaże, przed chwilką pisałam o nich w temacie plazy w Dubie...
pozdrawiam
Będę tam pod koniec sierpnia, więc wtedy mogę służyć dokładnym wykazem operatorów :-)

Tak czytałem. Jeśli to nie problem to proszę o info o operatorach. Na miejscu muszę kupić kartę, co by mi telefon i internet działał. :D
anek cro
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) anek cro » 10.07.2012 17:34

inman napisał(a):
anek cro napisał(a):To jak już tam dotrzecie to spróbujcie koniecznie kawałek dalej, trzy przepiękne plaże, przed chwilką pisałam o nich w temacie plazy w Dubie...
pozdrawiam

Tak czytałem. Jeśli to nie problem to proszę o info o operatorach. Na miejscu muszę kupić kartę, co by mi telefon i internet działał. :D

to straszne... ale jak mus to mus... lepsze wakacje z telefonem i netem jak ich brak
zamelduje natychmiast po powrocie, a jak sie uda to na miejscu
jeśli dobrze pamiętam na plaży w Trapanki jest free wi-fi, więc zamelduję wcześniej niz po powrocie :-)

Powrót do Chorwackie ABC

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone