Ale poważnie ? hihi
przecież tutaj chyba pies z kulawą noga dawno nie zaglądał ja zresztą tez nie
może jutro?
empire13 napisał(a):Bo ohy i ahy to są tylko nad fotami z Adriatykiem w tle. Pragę i Budapeszt podziwia się w ciszy
A takie koncerty są dla nielicznych
empire13 napisał(a):Bo ohy i ahy to są tylko nad fotami z Adriatykiem w tle. Pragę i Budapeszt podziwia się w ciszy
piotrf napisał(a):empire13 napisał(a):Bo ohy i ahy to są tylko nad fotami z Adriatykiem w tle. Pragę i Budapeszt podziwia się w ciszy
Dla nielicznych szczęściarzy , który w porę zdobyli bilety
Pozdrawiam
Piotr
tony montana napisał(a):A potem do Muzeum
tony montana napisał(a):So, coffee
piotrf napisał(a):O kurczaki o tym nie wiedziałem . Super miejsce Takie modele kiedyś się sklejało własnoręcznie . . .
Pozdrawiam
Piotr
marze_na napisał(a):Czy tylko ja uważam, że w Starbucksie dają marną kawę?
empire13 napisał(a):Fajne te muzeum. Zapisane w googlach. Mam nadzieję, że kiedyś je odwiedzę.
tony montana napisał(a):ONI biedni przed stadionem a potem w środku w strugach deszczu....
marze_na napisał(a):Narobiłeś mi Tony apetytu na Pragę .
Ostatnio odwiedziłam czeską stolicę jeszcze przed pandemią, a wcześniej przez długie lata żużlowe GP na Markecie było taką moją świętą tradycją Najpierw z tatą, potem z mężem . Chyba trzeba będzie do niej powrócić.tony montana napisał(a):ONI biedni przed stadionem a potem w środku w strugach deszczu....
Taką pasję to ja szanuję
piotrf napisał(a):W 2020 roku objechaliśmy większość atrakcji Czech , ale Pragę potraktowaliśmy po macoszemu . Trzeba tam wrócić . . .
Pozdrawiam
Piotr
Powrót do Relacje wielokrajowe - wycieczki objazdowe