maniak1977 napisał(a):witam....
W sierpniu wybieramy sie do Chorwacji a dokładnie do Lokva Rogoznica , chciałem zapytać czy ktoś wie lub ma jakis namiar na wycieczke czy rejs żeby zobaczyć delfiny ?
Może być w promieniu 100 km... dzieci teraz mi juz nie podarują
pozdrawiam i czekam na jakies info
beatabm napisał(a):maniak1977 napisał(a):witam....
W sierpniu wybieramy sie do Chorwacji a dokładnie do Lokva Rogoznica , chciałem zapytać czy ktoś wie lub ma jakis namiar na wycieczke czy rejs żeby zobaczyć delfiny ?
Może być w promieniu 100 km... dzieci teraz mi juz nie podarują
pozdrawiam i czekam na jakies info
Delfiny nie pokazują się nam kiedy my chcemy w miejscach w których akurat jesteśmy. To wolne zwierzęta i nie ma na nie namiaru
Magda O. napisał(a):Niby tak, ale w zeszłym roku znajomi byli na rejsie z Vrsaru reklamowanym: "no dolphin no pay" - jak nie zobaczycie delfina, nie musicie płacić. No i delfiny były może są jakoś zwabiane rybkami czy innymi delfinowymi smakołykami na trasę takiego rejsu... nie wiem.
a-cro-pol napisał(a):Spotkanie z delfinem to przyjemność, ale ja będąc cztery lata temu w Opatiji słyszłem, że w tamtejszych wodach można spotkać rekina i że jeszcze za czasów Jugosławii pewien polski turysta wrócił do kraju bez stopy po spotkaniu z tym zwierzakiem. Czy to prawda, czy bujda? Moi rozmówcy twierdzili, że ich opowieść jest autentyczna. Dla mnie niewiarygodna. Co Wy na to
Spearo napisał(a):a-cro-pol napisał(a):Spotkanie z delfinem to przyjemność, ale ja będąc cztery lata temu w Opatiji słyszłem, że w tamtejszych wodach można spotkać rekina i że jeszcze za czasów Jugosławii pewien polski turysta wrócił do kraju bez stopy po spotkaniu z tym zwierzakiem. Czy to prawda, czy bujda? Moi rozmówcy twierdzili, że ich opowieść jest autentyczna. Dla mnie niewiarygodna. Co Wy na to
Jak najbardziej prawda
Powrót do Plaże & Adriatyk - żeglowanie, nurkowanie, wędkowanie...