Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

delfiny

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
radiol
Globtroter
delfiny

Nieprzeczytany postnapisał(a) radiol » 07.05.2007 15:19

czy ktos spotkal sie w CR z delfinami ,poszukuje
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 07.05.2007 15:48

Witaj radiol

Właśnie zdublowałeś dopiero co założony wątek. Mogłeś się pod niego podpiąć... poprostu :(.

Pozdrav :papa:
radiol
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) radiol » 07.05.2007 16:22

no dobra zdjatka zdjatkami fajne ale jakies fakciki mój poczciwy przyjaciel Drinco widzial pare kolo Lokvy poskakaly i daly strzalke dalej,a wiec moja pytanko mozna je spotkac czy raczej baja :?: 8)
krzysio21
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) krzysio21 » 07.05.2007 16:56

radiol napisał(a):no dobra zdjatka zdjatkami fajne ale jakies fakciki mój poczciwy przyjaciel Drinco widzial pare kolo Lokvy poskakaly i daly strzalke dalej,a wiec moja pytanko mozna je spotkac czy raczej baja :?: 8)

Skoro ludzie zdjęcia robią to można spotkać :wink: :lol: A czy np.ty spotkasz to inna sprawa :wink:
astropl
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) astropl » 08.05.2007 11:28

krzysio21 napisał(a):
radiol napisał(a):no dobra zdjatka zdjatkami fajne ale jakies fakciki mój poczciwy przyjaciel Drinco widzial pare kolo Lokvy poskakaly i daly strzalke dalej,a wiec moja pytanko mozna je spotkac czy raczej baja :?: 8)

Skoro ludzie zdjęcia robią to można spotkać :wink: :lol: A czy np.ty spotkasz to inna sprawa :wink:

Wczoraj jeden pokazał się w Zatonie: http://www.novilist.hr/Default.asp?WCI= ... 328592863N

Pozdrav!
Jaca1
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jaca1 » 08.05.2007 14:03

Ja spotkalem delfiny podczas pierwszego pobytu w Chorwacji w 2002r. Byl pochmurny dzien, morze gladkie jak stol i nagle wylonily sie dwa grzbiety. Biegiem polecialem po kamere i mam film z tego zdarzenia. Bylo to w okolicy wyspy IZ na wysokosci Zadaru.
radiol
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) radiol » 08.05.2007 20:12

no i jednak mozna porozmawiac gdzie i kiedy, w jakich okolicznosciach mozna je spotkać :lol: a nie czy Je spotkam czy nieMysle ze to cholernie interesujące istoty

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko