Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Deja vu? :(

Wybieracie się do Chorwacji, ale macie wątpliwości odnośnie pogody? Czy nie będzie za zimno lub za gorąco? Jak inni znieśli chorwacki klimat?
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
velo_12
Cromaniak
Deja vu? :(

Nieprzeczytany postnapisał(a) velo_12 » 30.07.2006 16:57

Obecna prognoza na www.chorwackie.pl na początek Sierpnia nie wygląda zachęcająco.Boję się powtórki z zeszłego roku,czy moje obawy są słuszne? (oby nie).
Plumek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Plumek » 30.07.2006 18:26

Najlepszą prognozę stawia się samemu - wstajesz rano i patrzysz za okno - kropi deszczyk. Patrzysz za siebie, przed siebie i... za godzinkę masz żar z nieba... Marzysz o lekkim wiaterku i jakiejś chmurce, która przysłoni Ci słońce choc na chwilkę...
krakuscity
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) krakuscity » 30.07.2006 22:30

Saturn nie martw się na zapas. Czerwiec zapowiadali też raczej deszczowo, 8 -go trochę padało po drodze a potem już przez 3 tygodnie prawie nie widziałem deszczu. Zarówno w Czarnogórze jak i w Chorwacji.
moondek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) moondek » 31.07.2006 11:12

A pamiętasz, jak w czerwcu krzyczeli meteorolodzy, że w Polsce ma być okropny lipiec, bo ma lać??? I co?? Mamy suszę z temperaturami, jakie nie były notowane od ponad 200 lat ;) Jakoś nie wierzę w to, co jest tam napisane... no chyba, że chodzi o temperaturę wysoko w górach :) A poza tym nawet, jeśli to prawda, to załamanie pogody ma przyjść tylko na czwartek i piątek, a potem znów wszystko wraca do "normy" ;)
velo_12
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) velo_12 » 01.08.2006 14:08

Dzięki za pocieszenie,ale na 90% przełożę wyjazd o tydzień,zerknołem na www.accuweather.com i raczej wszystko ma się ku lepszemu :)
velo_12
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) velo_12 » 31.08.2006 19:09

Ha,miałem nosa z przełożeniem o tydzień wyjazdu,przez wszystkie dni(w jeden dzień tylko padało do ok.10:00,a już od południa wygrzewałem się na plaży :D ) pobytu piękna i słoneczna pogoda + ciepłe morze 8)
PS:tydzień wstecz ponoć prawie cały czas była kisza :( :evil:

Powrót do Pogoda i klimat

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone