Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Dębki - czyli taplanie się w piasku i wodzie

W Polsce znajduje się największy ceglany zamek świata - pokrzyżacki zamek w Malborku. Radom ma znacznie większą powierzchnię niż stolica Francji – Paryż. Pierwszą polską książkę kucharską, która zachowała się do dnia dzisiejszego wydano w 1698 roku. Polska posiada drugi najstarszy uniwersytet w Europie - Uniwersytet Jagielloński został założony przez króla Kazimierza Wielkiego w 1364 roku. Polska konstytucja była pierwszą w Europie i drugą na świecie - powstała zaraz po konstytucji Stanów Zjednoczonych.
Dziadek Maciek
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Dziadek Maciek » 26.08.2010 09:56

W godzinach lub porach pustych od ludzi, można na tej plaży poszaleć autem

Obrazek
lubczyk38
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) lubczyk38 » 26.08.2010 10:13

brawo Kevlar za dobre słowo na temat naszego morza :D
czekam na dalszą relację
Kevlar
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kevlar » 26.08.2010 10:35

maciek1956 napisał(a):W godzinach lub porach pustych od ludzi, można na tej plaży poszaleć autem

Z silnikowych po plaży to widziałem tylko quada, traktory i coś tego typu ale na markę nie zwróciłem uwagi. Może to właśnie to auto?
lubczyk38 napisał(a):brawo Kevlar za dobre słowo na temat naszego morza...

No bo nasze morze też ma ten magnesik. :wink:
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 27.08.2010 12:14

Kevlar napisał(a):No bo nasze morze też ma ten magnesik. :wink:

To mój, mój...ja go zgubiłem 4 lata temu.

:wink: :lol:

Cześć Kevlar - za obronę dobrego imienia Bałtyka przyznaję Ci order Bursztynowego Śledzia.
Noś go z godnością :!:
Kevlar
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kevlar » 27.08.2010 18:51

Jak bursztynowy to przyjmuję. :wink:
piotrulex
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) piotrulex » 30.08.2010 10:49

Debki sa piekne. Zwlasza zachodnia plaza w kierunku Bialogory. 13 piatek to mysmy wjezdzali do Chorwacji :D
Kevlar
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kevlar » 30.08.2010 15:46

piotrulex napisał(a):Debki sa piekne. Zwlasza zachodnia plaza w kierunku Bialogory. 13 piatek to mysmy wjezdzali do Chorwacji :D

To fakt. Fajne są. Bardzo mi się podobały. Białogóra też jest super jak ktoś ceni sobie ciszę i spokój. W Białogórze piękne ścieżki przez las i wrzosowiska.
Oj wolałbym być tego 13 w Chorwacji niż w Dębkach. Za to żona zachwycona kolorem opalenizny. Ale co się dziwić podkład w Chorwacji zrobiła. :)
longtom
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) longtom » 30.08.2010 16:01

Okolice Rowów, 15 sierpnia 2009. To był b. udany wyjazd :wink: :wink: :wink:

Plaża raz była wąska,

Obrazek

raz szeroka.

Obrazek

tylko niebo było bez zmian :wink:

Obrazek
szymon.owedyk
Autostopowicz
Re: Dębki - czyli taplanie się w piasku i wodzie - Kajaki Dę

Nieprzeczytany postnapisał(a) szymon.owedyk » 10.05.2016 16:32

Dla mnie Dębki to również świetne miejsce na sporty wodne. Jedne z nich to moje ulubione Kajakarstwo.

I tutaj miałem możliwość poznać zakres działania firmy Kajaki Dębki

Wspaniale działają na rzecz wszystkich uczestników spływu. Mają jeszcze dobre podejście do dzieci.

Cenię ich profesjonalizm i wyjątkowy sprzęt, a zarazem dobry humor. To wszystko sprawiło, że Spływy Kajakowe rzeką Piaśnica były rekreacją, z której skorzystamy ponownie :) :papa: :papa: :papa:

Dodatkowo takimi Kajakimi dotrzemy prosto do morza, czyli naszego Bałtyku.

Inne firmy, które również organizują takie spływu poniżej:
KajakiPiaśnica
Po-Wodzie
piotrulex
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) piotrulex » 10.05.2016 21:22

W Dębkach również byliśmy. Bardzo nam się tam podobało. Polecamy szczególnie zachodnią plażę za ujściem Piaśnicy w kierunku Białogóry. Jak tam byliśmy była mocno plażowa pogoda więc pewnie dlatego miło wspominamy :)
Akc3nt
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Akc3nt » 13.05.2016 13:00

Pozdrawiam sąsiada piotrulex :) do Dębek wyskoczyliśmy sobie w zeszłym roku na weekend w sierpniu, już po wakacjach w Cro. Nie mieliśmy szcześcia do pogody i temperatury wody, a na dodatek morze wyrzuciło na brzeg dziesiątki rybich łbów , bleee :(
piotrulex
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) piotrulex » 13.05.2016 13:22

Akc3nt napisał(a):Pozdrawiam sąsiada piotrulex :) do Dębek wyskoczyliśmy sobie w zeszłym roku na weekend w sierpniu, już po wakacjach w Cro. Nie mieliśmy szcześcia do pogody i temperatury wody, a na dodatek morze wyrzuciło na brzeg dziesiątki rybich łbów , bleee :(

Witam krajana. My wróciliśmy w zeszłym roku z cro na sam koniec lipca w weekend a w kolejny też smażylismy się na plaży tyle, ze w Piaskach. Jak dobrze pamietam byłą super pogoda :)
Trajgul
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Trajgul » 29.09.2016 07:52

Powyżej pojawiła się reklama spływu kajakowego Piaśnicą. Tak się złożyło, że w tym roku płynąłem właśnie z Żarnowca do Dębek (stacjonowałem w Karwii). Było całkiem fajnie, choć podobał mi się bardziej spływ Wdą w Borach Tucholskich rok wcześniej (nisko wiszące gałęzie, konary, itp. ;)) Co do Dębek, byłem tam 2 lata temu, pogoda była taka sobie, aczkolwiek miejscowość jest dla mnie do akceptacji jeśli chodzi o polskie morze. Biały piasek na plaży i urokliwe ujście rzeki Piaśnica. Może ta rzeczka spowodowała moje przychylne spojrzenie, bo zdecydowanie bardziej od Bałtyku wolę Mazurskie jeziora.
Poprzednia strona

Powrót do Polska

Dębki - czyli taplanie się w piasku i wodzie - strona 3
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone
Jakie dane przetwarzamy i w jakim celu?

Serwis internetowy Cro.pl Chorwacja Online wykorzystuje pliki cookie i pokrewne technologie, które umożliwiają i ułatwiają Ci korzystanie z jego zasobów (np. utrzymują sesję użytkownika). Ponadto, pliki cookie mogą być założone i wraz z innymi metodami zbierania preferencji wykorzystywane przez naszych zaufanych partnerów w celu wyświetlenia Ci reklam spersonalizowanych oraz do celów statystycznych. Korzystając z serwisu wyrażasz jednocześnie zgodę na wykorzystanie plików cookie i treści spersonalizowane, możesz jednakże wyłączyć niektóre z plików cookies. Ewentualnie, możesz wyłączyć pliki cookie w opcjach swojej przeglądarki internetowej.

Jeśli masz u nas konto, możemy również przetwarzać wprowadzone przez Ciebie dane, które zostały zapisane w Twoim profilu (e-mail oraz nick użytkownika są niezbędne do posiadania konta, pozostałe dane są wprowadzane dobrowolnie). Nie musisz się jednak martwić, jakiekolwiek dane wprowadzone przez Ciebie do bazy cro.pl nie będą bez Twojej zgody przekazane innym podmiotom (poza sytuacjami, które są wymagane przez prawo) i służą jedynie do korzystania z serwisu cro.pl. Nie odsprzedamy więc Twojego e-maila ani innej zapisanej w profilu danej żadnemu zewnętrznemu podmiotowi. Szczegółowe informacje znajdziesz w polityce prywatności oraz Regulaminie.

akceptuję, przejdź do serwisu
ustawienia cookies