Planowanie kolejnych wyjazdów ( iluśtamdoprzodu ) stało się głównym zapychaczem czasu wolnego i głównym powodem do braku tego czasu
Zwały roboty zaległej - to zawsze jest nasza praca bieżąca
Pozdrawiam
Piotr
kai_30 napisał(a):Sypię głowę popiołem, kajam się, wstyd mi strasznie. Miałam dokończyć już za chwileczkę, już za momencik, jeszcze tylko jedną rzecz pracową zrobię, jeszcze tylko majówka, nie wiedzieć kiedy przyszedł kolejny wyjazd (no rejczel, że do Cro! Losinj i Cres), potem znów miałam powyjazdową depresję, potem dla odmiany full roboty, potem kolejne lato (tym razem z braku kasy na bardzo niskobudżetowym, bo częściowo służbowym, wyjeździe do Grecji). No i jakoś tak wyszło.
No i właśnie, zima, depresja (chociaż kupiłam sobie lampę imitującą światło dzienne, trochę jakby pomaga), obmyślam kolejny wyjazd (tym razem, dla odmiany, do Cro ), weszłam na forum w poszukiwaniu informacji i inspiracji, a tu takie niedorobione dzieło wisi i straszy.
Więc żeby uspokoić wyrzuty sumienia trochę ponadrabiam, tylko chronologia będzie leżeć i kwiczeć, bo oczywiście nie pamiętam już dokładnie, co robiliśmy którego dnia, więc raczej skrótami polecimy (znowu). Może nawet z rozpędu wlecimy na zeszłoroczny Losinj. Się zobaczy, nic nie obiecuję
No to let's go.
dids76 napisał(a):Fajnie się czyta, no i jak Brač to i ja Chociaż żona bardzo na Pag nalega więc może w przyszłym roku będzie i Brač i Pag
dids76 napisał(a):Fakt, wiele czasu minęło od Twojego ostatniego wpisu. Ja jak pisałem wcześniejdids76 napisał(a):Fajnie się czyta, no i jak Brač to i ja Chociaż żona bardzo na Pag nalega więc może w przyszłym roku będzie i Brač i Pag
w 2021 roku zaliczyłem Brač i Pag.
kai_30 napisał(a):Więc żeby uspokoić wyrzuty sumienia trochę ponadrabiam, tylko chronologia będzie leżeć i kwiczeć, bo oczywiście nie pamiętam już dokładnie, co robiliśmy którego dnia,
piotrf napisał(a):
Chronologia niech leży i kwiczy , nawet niech wierzga , najważniejsze że wróciłaś i piszesz
Pozdrawiam
Piotr
robiz napisał(a):Ach Sutivan
Miejscówkę mieliście pięknym miejscu
Acz kolwiek podczas porządnej bury lub bory nieco problematyczną dla samochodu
tompakosc napisał(a):Dłuuuugiej przerwy nawet nie śmiałbym krytykować, bo ja sam swoją relację z Grecji z Kefalonii z ... 2018 roku zostawiłem w połowie , a kilka dni temu wpadła mi w oko jak szukałem pomysłów na Grecję.... Ech, aż szkoda, że nie skończyłem
Powrót do Nasze relacje z podróży