Ja też sobie nabiję .
W czasie wolnym i poświęconym rozrywce Piszę gdzie chce i co chcę taką mamy demokrację
83 DDW
filip122 vel Darek napisał(a):Rozumiem Forum --- wymiana doświadczeń--- , wiedzy--- itd .
ale to DDW to totalna głupota chyba ze ktoś co dwa dni ( a widzę ze są tu tacy ) napisze uradowany ile ma dni do wyjazdu i tym sposobem nabija sobie ilość postów na forum . toż to kompletna już dziecinada
szaki17 napisał(a):Jako założyciel tematu proszę ciebie nie pisz że to "głupota" bo liczba wpisów mówi sama za siebie,
szaki17 napisał(a): swoimi spostrzeżeniami o "głupocie" Cro-maniaków
filip122 vel Darek napisał(a):
Napisałem ze tematy są durnowate i debilne ...
Wiesz znalazlo by sie wiecej takich nabijaczy ... ale ręce opadają,
po prostu i nie będę walczył z wiatrakami .
Wypowiedziałem swoje zdanie ot co ...
tematy,,poniewaz mam świadomość ,że są ludzie ,którzy lubią sobie pogadać o "niczym"....mieć kontakt (wirtualny) z innymi......"zabijać czas w ten sposób (sama tak czasem mam)......durnowate i debilne ...
hajduczek napisał(a):Filipie( Darku) wyluzuj naprawdę nie warto takimi pierdołami się przejmować
też są tematy ,które mnie tutaj draznią (zwłaszcza polityczne przepychanki)....i co ?po prostu ich nie "odwiedzam"
hajduczek napisał(a):osobiście bardzo lubię to forum ...oraz ludzi tutaj piszących (oczywiscie sa wyjatki ).....chcę mieć z nimi kontakt,bo mnie to cieszy,
hajduczek napisał(a):A jeśli chodzi jeszcze o nabijanie licznika postów.....
Pozdrawiam....i daj ludziom cieszyc się życiem po swojemu szkoda nerwów
Motoschiza napisał(a):ty stajesz królem nabijania sobie licznika daremnymi postami które za bardzo nikogo nie interesują
A wracając do tematu
33DDW
Motoschiza napisał(a):A jak tam Twój licznik, widzę też dajesz radę
hajduczek napisał(a):
A jeśli chodzi jeszcze o nabijanie licznika postów.....to szczerze nie rozumiem o co chodzi może jest cos o czym nie wiem jakieś premie...profity...
Muliness napisał(a):profity i nagrody specjalne z czystym sumieniem oddaję innym użytkownikom....
Piotrek_B napisał(a):No dobra, wiem chodzi Ci o wygraną czarno-białego telewizora dla tego co pierwszy nabije 2000000 postów