Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Dni Do Wyjazdu

Wakacje w Chorwacji? Noclegi w Chorwacji? Dojazd do Chorwacji? Wakacje 2025? Podróże po całym świecie?
Serdecznie wszystkich zapraszamy do działu poświęconego przygotowaniom do sezonu wakacyjnego 2025 ツ
Muliness
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Muliness » 08.05.2010 09:50

:D Ja też sobie nabiję .
W czasie wolnym i poświęconym rozrywce Piszę gdzie chce i co chcę taką mamy demokrację

83 DDW
Obrazek
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 08.05.2010 20:31

filip122 vel Darek napisał(a):Rozumiem Forum --- wymiana doświadczeń--- , wiedzy--- itd .

ale to DDW to totalna głupota chyba ze ktoś co dwa dni ( a widzę ze są tu tacy ) napisze uradowany ile ma dni do wyjazdu i tym sposobem nabija sobie ilość postów na forum . toż to kompletna już dziecinada :evil: :evil: :evil: :evil:

Jako założyciel tematu proszę ciebie nie pisz że to "głupota" bo liczba wpisów mówi sama za siebie, chyba że wszyscy odliczający to w/g ciebie głupcy, jak nie chcesz to nie zaglądaj do tego tematu, a ja sobie nabiję licznik :!: :!: :!:

Zostało mi 96 DDW
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 08.05.2010 20:34

Aha, są jeszcze inne tematy służące do nabijanie postów, tam też możesz się wykazać swoimi spostrzeżeniami o "głupocie" Cro-maniaków :!: :!: :!:
Przy okazji mam jeden post na liczniku więcej :lol: :lol: :lol:
filip122 vel Darek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) filip122 vel Darek » 08.05.2010 23:26

szaki17 napisał(a):Jako założyciel tematu proszę ciebie nie pisz że to "głupota" bo liczba wpisów mówi sama za siebie,

Zakładając ten temat miałeś pewnie dobre intencje. :lol: :lol: :lol:

Tylko ze jak ktoś co dwa dni melduje ile mu zostało DDW to jest trochę chore , i Twój pomysł się wypaczył , niestety .

szaki17 napisał(a): swoimi spostrzeżeniami o "głupocie" Cro-maniaków :!: :!: :!:

Nigdzie nie napisałem tego co piszesz .....

Do nikogo nie zwróciłem się personalnie

Napisałem ze tematy są durnowate i debilne ...

Wiesz znalazlo by sie wiecej takich nabijaczy ... ale ręce opadają,
po prostu i nie będę walczył z wiatrakami .

Wypowiedziałem swoje zdanie ot co ... :lol: :lol: :lol:
hajduczek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) hajduczek » 09.05.2010 09:28

filip122 vel Darek napisał(a):

Napisałem ze tematy są durnowate i debilne ...

Wiesz znalazlo by sie wiecej takich nabijaczy ... ale ręce opadają,
po prostu i nie będę walczył z wiatrakami .

Wypowiedziałem swoje zdanie ot co ... :lol: :lol: :lol:

Filipie( Darku) wyluzuj :wink: naprawdę nie warto takimi pierdołami się przejmować :)
Mi osobiście nie przeszkadza ani ten ,ani inne
durnowate i debilne ...
tematy,,poniewaz mam świadomość ,że są ludzie ,którzy lubią sobie pogadać o "niczym"....mieć kontakt (wirtualny) z innymi......"zabijać czas w ten sposób (sama tak czasem mam)......

też są tematy ,które mnie tutaj draznią (zwłaszcza polityczne przepychanki)....i co ?po prostu ich nie "odwiedzam" :wink:

osobiście bardzo lubię to forum ...oraz ludzi tutaj piszących (oczywiscie sa wyjatki :wink: ).....chcę mieć z nimi kontakt,bo mnie to cieszy, a ponieważ dopiero w tym roku będę pierwszy raz w Chorwacji,to wydaje mi się rozsądne ,że bywam najczęściej w HP........i tam "nabijam licznik postów" 8O ......a to dlatego ,ze nie będę "błyszczeć wiedzą",której nie mam w tematach o HR :roll:

A jeśli chodzi jeszcze o nabijanie licznika postów.....to szczerze nie rozumiem o co chodzi 8O może jest cos o czym nie wiem 8O jakieś premie...profity...zależne od cyferki pod nickiem :?: bo jeśli o mnie chodzi ,to mogę komus oddać "moją cyferkę" :wink: bo umnie nie budzi ona zawiści :lol: :lol:

Pozdrawiam....i daj ludziom cieszyc się życiem po swojemu :wink: szkoda nerwów :wink: :D
lukasinski16
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) lukasinski16 » 09.05.2010 09:53

62 dni -kierunek Mimice.
Po raz trzeci. Hej.
filip122 vel Darek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) filip122 vel Darek » 09.05.2010 14:19

hajduczek napisał(a):Filipie( Darku) wyluzuj :wink: naprawdę nie warto takimi pierdołami się przejmować :)
też są tematy ,które mnie tutaj draznią (zwłaszcza polityczne przepychanki)....i co ?po prostu ich nie "odwiedzam" :wink:

Hajduczku Violetto dzięki za posta , tak tez zrobię jak piszesz.. dam sobie na luz po prostu :lol: :lol: :lol:

hajduczek napisał(a):osobiście bardzo lubię to forum ...oraz ludzi tutaj piszących (oczywiscie sa wyjatki :wink: ).....chcę mieć z nimi kontakt,bo mnie to cieszy, :roll:

Ja tez bardzo cenie to FORUM za ogrom wiedzy zawartym w nim dzieki ludziom którzy tu sensownie piszą, sam staram się dzielić swoim doświadczeniem .

hajduczek napisał(a):A jeśli chodzi jeszcze o nabijanie licznika postów.....
Pozdrawiam....i daj ludziom cieszyc się życiem po swojemu :wink: szkoda nerwów :wink: :D

Mam wielki szacun do użytkowników którzy maja po kilka tysięcy postów

Za ich wiedzę zaangażowanie i rzeczowe odpowiedzi

.... ale teraz do niektórych mniejszy :wink: :wink: :wink: :wink:
Motoschiza
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Motoschiza » 09.05.2010 15:43

filip122 vel Darek w tym temacie to chyba ty stajesz się królem nabijania sobie licznika daremnymi postami które za bardzo nikogo nie interesują :lol: :lol: :lol:

A wracając do tematu

33DDW :D
filip122 vel Darek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) filip122 vel Darek » 09.05.2010 19:30

Motoschiza napisał(a):ty stajesz królem nabijania sobie licznika daremnymi postami które za bardzo nikogo nie interesują :lol: :lol: :lol:

A wracając do tematu

33DDW :D

Wiesz chyba jesteś jednak lepszy ....
bo przed tymi wakacjami musiałeś 16 razy poinformować wszystkich ile masz DDW :wink: :wink:

Średnio co druga strona ,

No naprawdę jestem pod wrażeniem :wink: :wink:
Motoschiza
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Motoschiza » 09.05.2010 19:43

Ja tego nie ukrywam :lol:
Mój cel to nabicie miliona postów :lol:
A jak tam Twój licznik, widzę też dajesz radę
:lol: :lol: :lol:

Już za w czasu aby jutro nie podbijać licznika....
Po północy 32 DDW czyli jeden miesiąc i jeden dzień :devil:
filip122 vel Darek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) filip122 vel Darek » 09.05.2010 20:03

Motoschiza napisał(a):A jak tam Twój licznik, widzę też dajesz radę
:lol: :lol: :lol:

No niestety daleko mi do Ciebie , jesteś duuuzo lepszy :lol: :lol: :lol:

My planujemy jechać 27 czerwca .... ale sam nie wiem ile to do wyjazdu .... i średnio mnie to podnieca , Po prostu wiem ze wtedy jedziemy i ta wiedza mi wystarcza .... :roll: :roll:
Muliness
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Muliness » 10.05.2010 07:32

hajduczek napisał(a):
A jeśli chodzi jeszcze o nabijanie licznika postów.....to szczerze nie rozumiem o co chodzi 8O może jest cos o czym nie wiem 8O jakieś premie...profity...

:D :D właśnie miałam spytać o co " chodzi " z tym licznikiem;)
Wewnętrzna rywalizacja ?
Osobiście może mi ktoś z kierownictwa wyłączyć tą funkcję a profity i nagrody specjalne z czystym sumieniem oddaję innym użytkownikom;)

Filipie :) abyś nie czuł się rozczarowany paplaniną na tzw tematy dowolne . Poprostu ich nie czytaj . Przykro robi się człowiekowi na sercu gdy ktoś tak bezlitośnie krytykuje nasze niewinne pogaduchy;)

Tematy , które mnie irytują albo nie mam dostatecznej wiedzy omijam .
Forum to rozrywka - pogaduchy... po co się więc irytować :)?
W tym roku tez jak Wiola jade pierwszy raz do Cro i póki co nie wyobrażam sobie brać udział w dysputach o miejscu o którym nie mam pojęcia czy to nie logiczne?
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 10.05.2010 07:48

Muliness napisał(a):profity i nagrody specjalne z czystym sumieniem oddaję innym użytkownikom....

A które profity ? Moze o zwolnienie z opłat za autostradę chorwacka po przekroczeniu 10000 postów ? :-)
No dobra, wiem, chodzi Ci o główną wygraną czyli czarno-biały telewizor dla tego co pierwszy nabije 2000000 postów ;-) :-) ;-)
lukman
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) lukman » 10.05.2010 07:51

68 DDW i nie umiem się już doczekać
Muliness
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Muliness » 10.05.2010 07:52

Piotrek_B napisał(a):No dobra, wiem chodzi Ci o wygraną czarno-białego telewizora dla tego co pierwszy nabije 2000000 postów ;-) :-) ;-)

Tak Neptuna Polskiej produkcji na 3 guziki Program 1 , 2 i kreskówki:)
Marzę o nim :roll: :roll: i liczę , że moje trudy, wkład zostaną docenione;)hihihi ... Staram się jak mogę;) :D :D :D
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Wakacje 2025

Dni Do Wyjazdu - strona 151
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone