Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Dni Do Wyjazdu

Wakacje w Chorwacji? Noclegi w Chorwacji? Dojazd do Chorwacji? Wakacje 2025? Podróże po całym świecie?
Serdecznie wszystkich zapraszamy do działu poświęconego przygotowaniom do sezonu wakacyjnego 2025 ツ
moondek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) moondek » 11.08.2009 10:02

ANITA:) napisał(a):chyba sie zaryczę :cry: :cry: :cry:
3 dni do wyjazdu a moje chłopaki ten najstarszy i ten najmłodszy dostali ospę :x :x córa przeszła choróbsko jakieś dwa tygodnie temu no i troche sie łudziliśmy, że może oni sie uchowają i nie pozarażają. No, ale gdzie tam nie może być chyba pięknie i bezproblemowo :evil:
Siedze teraz i w głowę zachodze co robić? Jechać, nie jechać, odkładać wyjazd o pare dni? Do jasnej ciasnej ale jestem zła :evil:

Odłożyć wyjazd o parę dni, ale jechać :) Co to w ogóle za dylematy 8O
Arek
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Arek » 11.08.2009 10:36

moondek napisał(a):
ANITA:) napisał(a):chyba sie zaryczę :cry: :cry: :cry:
3 dni do wyjazdu a moje chłopaki ten najstarszy i ten najmłodszy dostali ospę :x :x córa przeszła choróbsko jakieś dwa tygodnie temu no i troche sie łudziliśmy, że może oni sie uchowają i nie pozarażają. No, ale gdzie tam nie może być chyba pięknie i bezproblemowo :evil:
Siedze teraz i w głowę zachodze co robić? Jechać, nie jechać, odkładać wyjazd o pare dni? Do jasnej ciasnej ale jestem zła :evil:

Odłożyć wyjazd o parę dni, ale jechać :) Co to w ogóle za dylematy 8O

No jasne, taka drobnostka nie popsuje Wam przecież urlopu.
ANITA:)
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ANITA:) » 11.08.2009 11:26

Hurrrra,hurrrra,hurrra jedziemy !!!! tzn. jak na razie to sie pakujemy :D wruszamy nad ranem po wielkiej niewiadomej "ospowej" sprawie. Po gorących telefonach i konsultacjach z lekarzami decyzja zapadła taka że nie odkładamy wyjazdu tylko trochę zmieniamy plan wyciczki. poprostu zamiast zacząć od plażowania zaczniemy od zwiedzania. Chłopaki na szczeście juz nie "kwitną", ogólnie czują się dobrze więc nie zarażają i tylko kwestia aby krostki sie zagoiły.
Uff ale mi ulżyło. Teraz moge juz napisać że zostało : 15 godzin !!! :lol:
JoannaG
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) JoannaG » 11.08.2009 11:28

ANITA:) napisał(a):Hurrrra,hurrrra,hurrra jedziemy !!!! tzn. jak na razie to sie pakujemy :D wruszamy nad ranem po wielkiej niewiadomej "ospowej" sprawie. Po gorących telefonach i konsultacjach z lekarzami decyzja zapadła taka że nie odkładamy wyjazdu tylko trochę zmieniamy plan wyciczki. poprostu zamiast zacząć od plażowania zaczniemy od zwiedzania. Chłopaki na szczeście juz nie "kwitną", ogólnie czują się dobrze więc nie zarażają i tylko kwestia aby krostki sie zagoiły.
Uff ale mi ulżyło. Teraz moge juz napisać że zostało : 15 godzin !!! :lol:

Super :lol:
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ANITA:) » 11.08.2009 11:31

moondek napisał(a):
Co to w ogóle za dylematy 8O

moondek ja wiem że to tak na pocieszenie było, ale dylemat był bo bardziej bałam sie o najstarszego syna bo im później przechodzi się ospe to tym gorzej zwłaszcza dla chłopca, bo różniste powikłania moga być, ale wygląda na to że jednak wszystko będzie ok.
Dzięki za wsparcie :D
Kasiulka85
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kasiulka85 » 11.08.2009 11:41

11 DDW
Monte Christo
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Monte Christo » 11.08.2009 12:24

9 roboczo dni :D
moondek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) moondek » 11.08.2009 12:33

ANITA:) napisał(a):moondek ja wiem że to tak na pocieszenie było, ale dylemat był bo bardziej bałam sie o najstarszego syna bo im później przechodzi się ospe to tym gorzej zwłaszcza dla chłopca, bo różniste powikłania moga być, ale wygląda na to że jednak wszystko będzie ok.
Dzięki za wsparcie :D

Bardziej chodziło mi o ''odchorowanie'' ospy, przełożenie urlopu o kilka dni, ale mimo wszystko pojechanie do Chorwacji :) Super, że się wszystko dobrze skończyło :)
cerlicht
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) cerlicht » 11.08.2009 12:42

Witam. Jeszcze ok 330 ddw :cry:
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ANITA:) » 11.08.2009 20:24

upchnelśmy wszystko w aucie :D jak to zrobilismy to nie wiem 8O
teraz czas juz sie chwilę przespać i za 6 h w drogę !!! jupiii :coool:
do zobaczenia, a własciwie do "napisania" we wrześniu :papa:
Wszystkim co drogę maja jeszcze przed soba życzę spokojnej jazdy i udanego urlopu :D
renatalato
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) renatalato » 11.08.2009 20:43

Szczęśliwej drogi i dużo zdrowia dla dzieciaczków :lol:
gego
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) gego » 12.08.2009 06:52

TAAAAAAAAAAAAAAMTAAAAAAAAAAAAADAAAAAAAAAAAAAAADAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAM
2 dni 7 godzinek :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
dasuch
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) dasuch » 12.08.2009 06:54

23 godziny, do zobaczenia na trasie
krakusowa
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) krakusowa » 12.08.2009 08:08

jeszcze :cry: /już :D *15 DDW

*niepotrzebne skreslic :oczko_usmiech:
vazyl
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) vazyl » 12.08.2009 08:25

30DDW
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Wakacje 2025

Dni Do Wyjazdu - strona 129
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone