przeczesując internet natrafiłem na darmowe oprogramowanie do GPS. Może nie jest idealne, ale działa i to za darmo w zgodzie z prawem
Dostępne na WinCE/Mobile i Android
Niech Was prowadzi za darmo na wczasy
mapFactor NAVIGATOR FREE

.png)

.png)
luckyboy napisał(a):Witajcie,
przeczesując internet natrafiłem na darmowe oprogramowanie do GPS. Może nie jest idealne, ale działa i to za darmo w zgodzie z prawem
Dostępne na WinCE/Mobile i Android
sviva napisał(a):przy odrobinie pokombinowania wszystkie systemy nawigacyjne są za darmo...
.png)
greenrs napisał(a):
Tylko czy jesteś pewien, że działa offline? Większość programów pod androida działa online i wtedy zapłacisz majątek za transmisję danych (za granicą).
Wiem, że na pewno Nokia ma darmowe mapy i program do nawigacji, działający w trybie offline.
.png)
taurus napisał(a):Idea może i słuszna ale....
"...MapFactor product offer for Professionals with TeleAtlas map data...."
Mam legale i tego dostawcy unikam - zgadnijcie dlaczego??...
O bólach porodowych produktu poczytajcie też TUTAJ
Pozdrawiam
.png)
edo napisał(a):jest to mapa często dodawana do nawigacji manta, według mnie daje rade, ale baza adresowa jest słaba, co prawda ulice są ale już budynki nie są ponumerowane. Wiadomo to nie auto mapa, ale według mnie do okazjonalnego zastosowania wystarczy.
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
bbbb1 napisał(a):Nie wiem czy ten mapFactor NAVIGATOR FREE jest taki free. Po zainstalowaniu cały czas monitował mnie o klucz produktu i po prostu nie uruchomiłem tego programu, bo takowego klucza po prostu nie miałem.